Adzuna logo

Junior Uitvoerder Infra

Plaats: Zoetermeer
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Deze opdrachtgever is multidisciplinair op het gebied van van grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, verkeerstechniek, incident management en gladheidsbestrijding. Het betreft een middelgrote aannemer waar ongeveer 150 mensen in dienst zijn. Een leuk weetje: zij beschikken over een super modern en specialistisch wagen- en machinepark. Innovatie staat dan ook hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt vanuit een gezellige sfeer.
Een mooie en gezonde organisatie met bevlogen mensen in dienst en daarnaast een schitterend bedrijfspand. Hou je van een organisatie waar een informele sfeer hangt en jij jouw stukje creativiteit en flexibiliteit aan bij kunt dragen, solliciteer dan direct!Functie inhoud:

Als Junior Uitvoerder word je begeleid door een ervaren Uitvoerder en ben je samen verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van reconstructies en groot onderhoud van wegen en straten in opdracht van gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Tevens is het jouw taak om de planning op te stellen en de inzet van mensen en middelen. Tot slot stuur je de onderaannemers en leveranciers aan.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Afgeronde MBO/ HBO opleiding Civiele Techniek

  • In het bezit van VCA-VOL + rijbewijs


Graag zien wij iemand terug die de juiste drive en mentaliteit heeft en en goed is in het stellen van prioriteiten.Geboden wordt:


  • Goed salaris

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Zeer diverse job

  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen

  • Mogelijk een auto van de zaak

  • Zeer prettige werkomgeving

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Uitvoerder Infra
Eminent Groep
Delft, Zuid-Holland, 2611 AC
Junior Uitvoerder Infra
Connetix
Zuid-Holland
Junior Infra
Kracht Recruitment
Rotterdam, Zuid-Holland
Junior Infra
Kracht Recruitment
Zuid-Holland
Uitvoerder Infra
VNOM | We get the job done
Alphen aan den Rijn