Adzuna logo

Cad operator GWW

Plaats: Ruurlo
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

De organisatie kenmerkt zich door een open cultuur, met persoonlijke aandacht voor zowel haar klanten als haar medewerkers. Korte lijnen en een gestructureerde projectbegeleiding zijn belangrijke kenmerken van deze organisatie. De opdrachtgever werkt onder andere voor de overheid, weg- en waterbouwaannemers en ingenieurs- en adviesbureau’s. Het team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring binnen het werkveld. Flexibiliteit is een van de kernwaarden van deze organisatie. Wil jij werken binnen een organisatie waar volop ontwikkelmogelijkheden zijn, solliciteer dan nu!Functie inhoud:

Als landmeetkundige CAD Operator ben je verantwoordelijk voor het verwerken van landmeetkundige metingen door gebruik te maken van moderne en geavanceerde softwarepakketten. Je werkt nauw samen met landmeetkundige medewerkers in de buitendienst en ontvangt van hen relevante meetgegevens van de diverse projecten. Daarnaast zul je diverse vergaderingen bijwonen om projecten in goede banen te leiden. Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden welke je zult hebben als CAD Operator

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Afgeronde MBO of HBO opleiding (civiele richting)

  • Enkele jaren werkervaring is een pré

  • Ambitie om intern door te groeien

  • Kennis van Autocad/microstation en civil 3d

  • Zelfstandige werkinstelling

Geboden wordt:


  • Goed/marktconform salaris

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Mogelijkheid tot auto van de zaak

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

  • Prettige en familiaire werkomgeving

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

CAD Tekenaar
Synsel Techniek
Zutphen
CAD Tekenaar
Synsel Techniek
Deventer
CAD Tekenaar
Synsel Techniek
Doetinchem
CAD Tekenaar
Artiflex
Varsseveld, 7051CZ
CAD Tekenaar
Artiflex
Doetinchem, 7005AK