Adzuna logo

ZZP meewerkend voorman

Plaats: Den Helder
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Wel de lusten, maar niet de lasten als ZZP 'er? Werken aan mooie projecten, profiteren van inkoopvoordelen en een langdurige samenwerking? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!
Wat ooit is begonnen als een éénmanszaak is uitgegroeid tot een succesvolle aannemer op het gebied van het uitvoeren van grond-, straat-en rioleringswerkzaamheden. Door de brede kennis binnen de GWW-sector draait zij haar hand niet om voor een klus, hoe groot of klein deze ook is.
Elke werknemer is voor dit bedrijf een belangrijke bouwsteen en samen zorgen jullie ervoor dat elke project succesvol en naar alle tevredenheid wordt opgeleverd. Kennis en kunde staan hoog in het vaandel, ben jij gemotiveerd als werknemer en wil je groeien, dan krijg je hier alle ruimte voor.
Duurzaamheid is belangrijk voor deze relatie van Eminent, niet alleen met de omgeving wordt hierbij rekening gehouden. Door de investering in goede machines en innovaties wordt de ergonomische belasting tot een minimum beperkt. Functie inhoud:

Als allround-vakman ga jij aan de slag met de aanleg en herstructurering van grond-, straat-en rioleringsprojectenter- en wegenbouw (GWW). Je voert hiervoor het nodige grondwerk uit. De locaties waar je werkt zijn verschillend, waardoor je veel onderweg bent.
Als vakman GWW houdt je van aanpakken en ruimte om je heen. Je houdt van buiten werken en stoer werk. Je werkt aan wegen, rioleringen, bestratingen, bermen, oeverconstructies, grondkeringen en waterbouwkundige werken. Ook werk je vaak samen met een machinist. Je kan zelfstandig aan de slag en stuurt waar nodig medewerker aan en stemt af met onderaannemers.
De taken- en werkzaamheden zijn:
- Aansturing en begeleiding van de ploeg
- Initiatiefnemend in de juiste uitvoering van de werkzaamheden
- Toezien op het (juiste) gebruik van PBM's
- Zorgdragen voor orde en netheid op de projecten
- Het registreren van de voortgang van de werkzaamheden en dit rapporteren aan de uitvoerder

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • MBO werk- en denkniveau

  • Praktische ervaring in uitvoering en voorbereiding van infrastructurele werken

  • Kennis van meten en uitzetten

  • Relevante opleidingen zoals VOL VCA, BHV en veilig werken langs de weg

  • Zelfstandigheid, accuraat, kostenbewust en leidinggevende capaciteiten

Geboden wordt:


  • Inkoopvoordelen

  • Facturen binnen 14 dagen betaald

  • Grote mate van zelfstandigheid

  • Een leuk team en mooie projecten

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Meewerkend voorman
14.38 - 19.41
Luba
Oudkarspel, Noord Holland, 1724 BM
Meewerkend voorman
Luba
Oudkarspel
Meewerkend voorman wasstraat
Carriere
Schagen
Meewerkend voorman jachtbouw (exterieur)
Rispens Uitzendbureau
Alkmaar, NH