Adzuna logo

Werkvoorbereider rioleringen

Plaats: Nederland
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Voor een ingenieursbureau, waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider stedelijk water en rioleringen die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Dit ingenieursbureau werkt aan projecten in alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. De nadruk binnen dit bureau ligt op grote en kleine (interdisciplinaire) projecten. Vanaf de planfase tot en met de realisatiefase weten zij de klant te ontzorgen. Met een groep van zo'n 10 medewerkers werken zij complexe vraagstukken zelfstandig uit. Daarnaast doen diverse ontwerpers/adviseurs het advies richting de opdrachtgevers. Klanten van dit professionele ingenieursbureau zijn voornamelijk positief over de expertise op het gebied van het stedelijk water(management) binnen de grond-, weg-, en waterbouw. Wil jij carrière maken en doorgroeien binnen deze mooie opdrachtgever? Reageer dan nu!Functie inhoud:

Als werkvoorbereider stedelijk water en riolering werk je samen in teamverband met de werkvoorbereider van de wegenbouw en andere vakgebieden. Als werkvoorbereider binnen deze organisatie maak je diverse rioleringsplannen, plannen voor stedelijk waterbeheer en inrichting, watertoetsen, waterbergingen, watersysteemonderzoeken en waterhuishoudkundige plannen. Daarnaast ondersteun je de projectleiders bij vergaderingen en overleggen met diverse betrokkenen bij projecten.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek

  • Kennis en ervaring binnen het stedelijk water

  • Leergierige en gedetailleerde werkhouding

  • Ambitie om door te groeien binnen een ingenieurs/adviesbureau

  • In het bezit van een rijbewijs B

Geboden wordt:


  • Een uitstekend salarisplaatje

  • In overleg een lease auto

  • Investering in jouw persoonlijke groei door middel van opleidingen en/of cursussen

  • Goede pensioenregeling

  • Werken voor een professioneel ingenieurs/adviesbureau

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Stedelijk Water en Riolering
Eminent Groep
Rijswijk (ZH), Zuid-Holland
Monteur Riolering
1600 - 2200
Intro Personeel
Alphen aan den Rijn
Servicemonteur - Riolering
Artiflex
Den Bosch, 5212VM
Servicemonteur - Riolering
Artiflex
Utrecht, 3581XW
Servicemonteur - Riolering
Artiflex
Apeldoorn, 7312EC