Adzuna logo

Projectleider infra

Plaats: Schardam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Vind jij een hecht team belangrijk, heb jij een passie voor civiele ondergrondse techniek en wil jij zelfstandig bijdragen aan projecten in het hele land voor onze opdrachtgever? Dan pas je zeker in het plaatje. Heb jij al een aantal jaar ervaring als uitvoerder dan ben jij ook welkom!
Kom jij voor deze werkgever te werken dan ga je aan de slag voor één van de grotere spelers in het land. Binnen elke discipline van de civiele techniek zijn zij sterk vertegenwoordigd. Deze organisatie is momenteel volop in ontwikkeling en hecht veel waarde aan een combinatie van professionaliteit en transparantie. Een van oorsprong familiebedrijf wat nog steeds de prettige warme werksfeer typeert. Deze hechte partij zorgt altijd goed voor haar werknemers wat zicht omzet in lange dienstverbanden. Er wordt veel geïnvesteerd in vitaliteit en opleiding, jij krijgt alles aangedragen om je werk zo goed mogelijk te doen, wil jij je ontwikkeling dan is dat mogelijk in zowel de breedte als de hoogte van de organisatie. Kortom, wil jij aan de slag voor een gezellig, succesvol bedrijf en bijdragen aan mooie projecten, reageer dan direct!Functie inhoud:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren, begeleiden en aansturen van je eigen projectteam en bewaak je het proces van ontwerpfase tot oplevering. Daarnaast onderhoudt je ook contact met de klant en ben je aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Door jouw talent voor leidinggeven zorg je ervoor dat iedereen goed wordt gecoördineerd en ga je samen met jouw team voor het hoogst haalbare. Jouw communicatieskills zorgen ervoor dat jij met de klant en andere belanghebbenden voor het project makkelijk het contact onderhoudt. Daarnaast doe je ook de onderhandeling met onderaannemers en stuur je hen aan waar nodig.
jij houdt van afwisseling want elke periode is verschillend. De ene keer houdt je je bezig met 1 groot project, vervolgende doe je meerdere kleine projecten tegelijkertijd. Jij geniet van een stukje verantwoordelijkheid en kan deze dragen.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Wil jij in aanmerking komen voor deze uitdagende functie, dan herken je jezelf in het volgende:

 • Relevante werkervaring als projectleider/ Een uitvoerder die de volgende stap wil maken in zijn carrière

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding (civiele)techniek

 • 32-40 uur beschikbaar

 • Flexibel, mensengericht en commercieel ingesteld

 • In het bezit van rijbewijs B

Geboden wordt:

Wat jij mag verwachten:

 • Een uitstekend salaris

 • Toonaangevende projecten

 • Opleidingsmogelijkheden

 • Genoeg ruimte voor eigen inbreng

 • Dit betreft een baan met vaste aanstelling bij de opdrachtgever

 • Laptop, telefoon, auto van de zaak

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Infra
Teqoia
Alkmaar, 1817MS
Projectleider infra
Eminent Groep
Zwaag, Noord-Holland
86. Projectleider E/ Infra
Multicraft
Zaandam, 1506 MA
Projectleider Ondergrondse Infra Lokale Projecten
4600.00 - 5600.00 EUR per month
Nivel
Alkmaar