Adzuna logo

ZZP Werkvoorbereider

Plaats: Werkendam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Vanuit Eminent bieden wij ZZP-ers de nodige hulp bij het zoeken van een nieuw project. Wij beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kom jij als ZZP-er in contact met gerenommeerde landelijke organisaties of familiebedrijven bij jou om de hoek. Jij bent goed in jouw vak, wij in het onze. Je kunt dus iedere dag doen waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt, zonder je nog bezig te hoeven houden met acquisitie. Dat doen wij voor je. Daarnaast worden jouw facturen altijd binnen veertien dagen betaald. Alleen maar voordelen dus!Functie inhoud:

Ben jij ZZP-er en een ervaren werkvoorbereider in de civiele techniek, op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Als werkvoorbereider ben jij dé verbindende schakel tussen plan en realisatie van civiele projecten. Je geeft daarbij zelf vorm aan het gehele voorbereidingsproces en begeleidt de uitvoering. Daarnaast zet je efficiënte en veilige werkmethoden op, verzorgt technische projectdocumentatie en bewaakt de voortgang.
Het betreft een diverse functie waarin je met verschillende facetten bezig zult zijn. De projecten lopen zeer uiteen. Wil je meer informatie over de functie en/of vacature? Bel me dan gerust op.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de functie van werkvoorbereider

  • In het bezit van een opleiding in de civiele techniek

Geboden wordt:

Een samenwerking met Eminent biedt jou als ZZP'er flink wat voordelen:

  • Facturen worden altijd binnen veertien dagen betaald

  • Groot netwerk aan opdrachtgevers

  • Diversiteit aan spraakmakende projecten

  • Specialistisch advies omtrent ZZP-regels en wetgeving

  • Goedgekeurde modelovereenkomst

  • Inkoopvoordeel

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

ZZP Werkvoorbereider
Eminent Groep
Werkendam
ZZP Timmerman
FLEOX
Breda, 4817PV
ZZP Uitvoerder
Eminent Groep
Den Hout (NB), Noord-Brabant
Uitvoerder (freelance / ZZP)
Propylon
Regio Dordrecht
ZZP Roofer / ZZP Dekarz
VNOM
Zwijndrecht, 3334 KC