Adzuna logo

Assistent uitvoerder

Plaats: Wognum
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ben jij al een aantal jaar Voorman en wil jij de volgende stap zetten naar (assistent) voorbereider? Dan is deze functie precies wat je zoekt.
Voor deze Noord-Hollandse aannemer zijn dagelijks ca. 50 vakmannen dagelijks aan het werk in de GWW. Deze speler is allround in alle soorten projecten op het gebied van grond, weg en waterbouw. Projecten waar ze o.a. aan werken zijn onderheide diepriolering, drukriolering, straatwerk, sportvelden, geluidschermen, groenstroken en openbare verlichting. Doordat ze ook een eigen ingenieursbureau in huis hebben hebben zij de controle over de initiatieffase en schetsontwerp tot en met realisatie en onderhoud.
De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsens houding, een echte noord-Hollandse nuchterheid. Samen zet je er de schouders onder en samen ben je trots op de mooie projecten die je oplevert. Op kantoor en daarbuiten heerst een prettige werkomgeving met een collegiale werksfeer.Functie inhoud:

Als assistent uitvoerder ben jij de onmisbare sleutelfiguur voor de uitvoerder en de mannen die aan het werk zijn op locatie. Jij assisteert de uitvoerder bij het zo succesvol mogelijk uitvoeren van de opdracht. Jij gaat na of de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het afroepen van bestellingen en het inhuren van personeel en materieel bij derden. Ook kan het voorkomen dat je aanwezig bent bij bouwvergaderingen. Afhankelijk van jouw ervaring kan jouw verantwoordelijkheid en takenpakket worden aangepast.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Minimaal 2 jaar ervaring in de branche als voorman

  • In het bezit van VCA en rijbewijs B

  • Woonachtig in de regio Noord-Holland

  • Affiniteit met civiele techniek is een must

Geboden wordt:


  • Dit betreft een vacature voor een vaste aanstelling bij de opdrachtgever

  • Doorgroei mogelijkheden naar functie zelfstandig uitvoerder

  • Een zeer goed marktconform salaris

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden ( vakantiedagen cao etc.)

  • Mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleiding en/of cursus

  • Werken binnen een professioneel en gezellige organisatie

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent Uitvoerder
Ooms Bouw & Ontwikkeling B.V.
Scharwoude
Assistent Uitvoerder
Royal BAM Group
Alkmaar
Assistent Uitvoerder Woningbouw
Propylon
Noord-Holland
Assistent Uitvoerder Woningbouw
Propylon
Noord-Holland
Uitvoerder
Propylon
Noord-Holland