Adzuna logo

Werkvoorbereider/calculator infra

Plaats: Middelburg
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de uitvoering van alle civiele werkzaamheden die nodig zijn bij de realisatie van windparken op land. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in Nederland en België. Denk bijvoorbeeld aan de aanleg van toegangswegen, kraanopstelplaatsen, aanpassingen in transportroutes ten behoeve van de levering van windturbinecomponenten en de realisatie van fundaties voor windturbines.
Het is een no-nonsense bedrijf waar een open cultuur heerst. De lijnen zijn kort waardoor beslissingen snel, maar weloverwogen worden genomen. De opdrachtgever hecht veel waarde aan het omgaan met bepaalde bewegingsvrijheid. Niet alle functies zijn volledig afgekaderd. Hierdoor staan collega's rechtstreeks met elkaar in verbinding. Functie inhoud:

Als calculator/werkvoorbereider leg jij een belangrijke basis voor uit te voeren projecten. Je bent in staat om met jouw technische kennis en cijfermatig inzicht goede calculaties en offertes te verzorgen. Daarnaast kunt je goed vooruitdenken en organiseren, om in nauwe samenwerking met de projectleider het werk voor te bereiden.
In deze unieke baan coördineer, ondersteun en analyseer je de projecten op het gebied van infrawerk. Je focus ligt op de ondergrondse infra voor de afdeling Kabels en Leidingen en waar nodig ondersteun je ook de afdeling Wegen. Je bent pro-actief in het voorstellen van verbeterpunten in het ontwerp, de ontwikkeling, of inkoop. Geen dag is hetzelfde!


Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Civiele techniek en/of Werktuigbouwkunde

  • Een afgeronde MBO opleiding met enige relevante werkervaring

  • Je werkt gestructureerd, je bent kritisch, analytisch en resultaatgericht

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Geboden wordt:


  • Een uitstekend salaris conform cao en jouw achtergrond

  • Zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Werken bij één van de grootste en meest vooruitstrevende aannemers van het land

  • Verscheidene projecten vol kansen en uitdagingen

  • Een omgeving waar een mix van hard werken en gezelligheid centraal staat

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Infra
Building Heroes
Zeeland
Werkvoorbereider Infra
Building Heroes
Zeeland
Projectmanager Infra
Connetix
Goes
Projectmanager Infra (Zeeland)
5000 - 9999
Eminent Groep
Goes
Calculator / Werkvoorbereider Infra
VNOM
Rotterdam, 4535 AH