Adzuna logo

Uitvoerder infrastructuur

Plaats: Vroomshoop
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Als jij de nieuwe uitvoerder GWW bent voor onze opdrachtgever, dan kom je te werken bij een middelgrote aannemer gespecialiseerd in de GWW. Het is een informeel en ambitieuze organisatie. Zij zijn per direct op zoek naar een Uitvoerder wegens een sterk toenemende groei. Ze krijgen steeds meer ambitieuze projecten, waarbij ze een kandidaat zoeken die hier van toegevoegde waarde kan zijn.Functie inhoud:

Als Uitvoerder GWW vindt je het fantastisch om met een gedreven team ambiteuze infraprojecten te realiseren. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft. Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als Uitvoerder GWW om kan gaan met de bijbehorende methodiek zoals UAV-GC.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Voor de functie van Uitvoerder gelden de volgende functie eisen

  • Een afgeronde MBO diploma richting civiele techniek

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

  • Sterke communicatieve vaardigheden

  • Passie voor civiele werken

Geboden wordt:

Je krijgt als Uitvoerder het volgende aanbod

  • Een zeer goed salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Pensioenregeling en een auto van de zaak

  • Werken in een gedreven en ambitieus team

  • Uitzicht op vast dienstverband

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Infrastructure Architect
Thales Group
Hengelo
Infrastructure Architect
Thales Group
hengelo
Software engineer Infrastructuur
Thales Group
Hengelo