Adzuna logo

Allround werkvoorbereider

Plaats: Leidschendam-Voorburg
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ga aan de slag als allround werkvoorbereider voor een middelgroot ingenieursbureau met een platte structuur!
De uitgangspunten van dit bedrijf zijn het leveren van kwaliteit aan de klant en persoonlijke aandacht voor de medewerker. Elke medewerker krijgt de kans zichzelf verder te ontwikkelen in de vaardigheden die de medewerker graag wenst. Doordat elke medewerker sterk is in de werkzaamheden die bij de medewerker passen, zal zich dit uiten in de kwaliteit die geleverd wordt aan de klant.
De projecten van dit bedrijf worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeentes, provincies, aannemers en projectontwikkelaars. Deze projecten vinden plaats in diverse facetten van de civiele techniek, waaronder de infrastructuur, weg- en waterbouw, verkeer en groen. De doorlooptijd van deze projecten varieert van een aantal maanden tot aan meerdere jaren. Wat dit bedrijf uniek maakt, is dat je zelf de keuze hebt of je op locatie wil werken aan projecten of op kantoor. Zit jij liever op kantoor? Dan zal je op projecten worden gezet die je kan voorbereiden vanuit kantoor. Vind je het gaaf om een keer op locatie te werken? Dan zal je op projecten komen te werken, waarbij je op locatie werkt. Dit is een typisch kenmerk van dit bedrijf. Ze luisteren echt naar jouw wensen en ambities. Klinkt dit wel als een bedrijf waar jij tussen past? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!Functie inhoud:

Als allround werkvoorbereider zal je de projecten oppakken van de begin- tot eindfase. Je zal tekenen, ontwerpen, calculeren, aanbestedingen uitvoeren, UAV-contracten opstellen, etc. Afhankelijk van jouw ervaring zal bepaald worden welke specifieke werkzaamheden je zal oppakken. Ben je nog startend? Dan begin je met de basis en pak je langzamerhand steeds meer onderdelen van de werkvoorbereiding erbij. Heb je al enige ervaring als werkvoorbereider? Dan ga je snel zelfstandig aan de slag en pak je de diverse werkzaamheden als allround werkvoorbereider.
Onder jouw takenpakket vallen de volgende werkzaamheden:

 • Je maakt ontwerpen

 • Je maakt de tekeningen

 • Je maakt de kostenbegrotingen

 • Je stelt de bestekken en contracten op (RAW en UAV-GC)

 • Je adviseert en overlegt met de opdrachtgever en projectleider


Het volledige takenpakket zal in overleg met jou en de opdrachtgever worden vastgesteld, afhankelijk van jouw wensen en ambities en jouw ervaring.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Afgeronde MBO of HBO opleiding in (de richting van) civiele techniek

 • Kennis van AutoCad is een pré, maar geen must

 • Passie voor de civiele techniek

 • Gemotiveerd om aan de slag te gaan voor dit leuke bedrijf

Geboden wordt:


 • Boven marktconform salaris

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een budget voor persoonlijke ontwikkeling

 • Mogelijkheid tot vast contract

 • Werken aan uiteenlopende projecten, zodat je veel verschillende ervaringen op kan doen

 • Reiskostenvergoeding of lease auto

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Allround werkvoorbereider
CAJA
Zuid-Holland
Allround werkvoorbereider
CAJA
Zuid-Holland
Allround voorman
2500 - 3500
Eminent Groep
Leiden
Werkvoorbereider
Connetix
Rotterdam , Zuid-Holland
Werkvoorbereider
Adequaat Personeel
SCHIEDAM