Adzuna logo

Civieltechnisch werkvoorbereider

Plaats: Middenmeer
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Dit advies- en ingenieursbureau is een jong dynamisch bedrijf met alle noodzakelijke kennis in huis om een diversiteit aan ruimtelijke projecten te begeleiden. Zij hebben een doelgerichte én mensgerichte aanpak, dit is ontstaan door de logica vanuit de civiele techniek met de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht.
In samenwerking met projectleiders en adviseurs werk je aan projecten die Nederland mooier en beter maken. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, bouw- en woonrijp maken van woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt. Hun opdrachtgevers zijn onder meer gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars.
Wil jij werken een prachtig en modern kantoor, waarin alles onder 1 dak zit? Ben jij werkzaam in de civiele techniek en toe aan een nieuwe stap? Reageer dan direct! Functie inhoud:

Als civieltechnisch werkvoorbereider heb je één van de meest technisch inhoudelijk banen binnen dit advies- en ingenieursbureau. Dagelijks werk je aan een verscheidenheid van civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Door de verrassende en sterk wisselende orderportefeuille wordt er steeds een beroep gedaan op jouw creativiteit en technische vaardigheden. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, maar tevens voor de juiste vertaling van de wensen vanuit de opdrachtgever en/of de omgeving.
Om van een plan of idee tot daadwerkelijke uitvoering te komen, zal veel moeten worden uitgezocht, uitgerekend, bepaald of worden vastgelegd. Daardoor ben jij onder andere bezig met het maken van een bestek, schetsontwerp, voorontwerp en calculaties.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Jij herkent jezelf in de volgende kenmerken; je bent integer, flexibel, klantgericht, stressbestendig, betrokken en communicatief vaardig. Jij kunt als geen ander technische opgaven vertalen naar heldere en begrijpelijke oplossingen. Je bent kwaliteits- en omgevingsbewust en werkt goed in teamverband.
Daarnaast:

 • beschik je over een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig;

 • beschik je over een analytisch vermogen;

 • ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • beschik je over minimaal twee jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider of tekenaar/bestekschrijver bij een adviesbureau, overheid of aannemer;

 • heb je een goede beheersing van AutoCAD en bestekprogrammatuur;

 • heb je ervaring met of bent nieuwsgierig naar toepassing van onder andere Civil3D, ReCap, InfraWorks en Navisworks.

Geboden wordt:


 • Werken met een jong en ambitieus team aan een verscheidenheid van ruimtelijke opgaven

 • Zowel de projecten als het opleidingsbeleid, bieden jou volop ontplooiingsmogelijkheden

 • Flexibiliteit en eigen inbreng

 • Een marktconform salaris

 • Een goede en zelfstandig te beheren pensioenvoorziening

 • Een goede balans tussen werk en privé (o.a. flexibele werktijden)

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider civieltechnisch ingenieursbureau
Eminent Groep
Noord-Scharwoude
Werkvoorbereider openbare ruimte
Eminent Groep
Warmenhuizen
Werkvoorbereider infra
Eminent Groep
Alkmaar
Senior Werkvoorbereider Civiele Techniek
Prommenz Schagen
Schagen