Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Middelburg
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

De medewerkers van deze internationale bouwer delen een gezamenlijk DNA, een bundel van kwaliteiten die bepalend zijn voor hun succes. Medewerkers delen hun kennis,kunde en kwaliteit wat de draagkracht is van deze organisatie. Medewerkers krijgen de gelegenheid het beste uit hun zelf te halen waarbij het de samenwerking onderling versterkt. Deze organisatie ziet het als hun verantwoordelijkheid om een context te creëren waarin hun medewerkers op hun best presteren en meedenken in functie van groei. De organisatie dient breed gedragen te worden als zij wil groeien, intern en extern. Met vestigingen in België en Nederland en een internationale afzetmarkt wordt er gewerkt aan een diversiteit van bouwwerken. Het bedrijf realiseert complexe staalconstructies in binnen- en buitenland. Vanaf het prille moment van een eerste ontwerp tot en met de realisatie op de bouwplaats denken zij mee met hun klant. Deze grote organisatie heeft meerdere zusterbedrijven in de bouwsector, civiele sector en staalindustrie die elkaar samen aanvullen en versterken. Een mens gerichte organisatie met een stabiel fundament en een klantgerichte bedrijfscultuur. Er wordt gewerkt vanuit creatieve design- en engineeringsafdelingen en zij zetten in op eigen projectteams voor productie en uitvoering.Bij de uitvoering van projecten garanderen zij een strikte toepassing van kwaliteitseisen en veiligheidsvoorschriften welke hedendaags van belang zijn voor eigen medewerkers en overige betrokken op de projecten. Deze organisatie denkt ook aan de toekomst en maakt haar ambitie om duurzaam en verantwoordelijk te bouwen waar. Het gehele bedrijfsproces is hier dan ook op afgestemd, van de herkomst van materialen die zij gebruiken tot en met de afvalverwerking op de bouwprojecten. De lijnen zijn kort, de sfeer is goed en successen worden gevierd. Wil jij ook bij dit fantastische bedrijf werken, verdiep je dan snel in deze uitdagende vacature!Functie inhoud:

Ben jij een ervaren civiele projectleider en wil jij graaf jouw kennis en kunde inzetten binnen een professionele werkomgeving? Dan is deze vacature zeker wat voor jou. Namens onze relatie zoeken wij een ervaren projectleider die het in zich heeft om medewerkers te stimuleren, motiveren te laten ontwikkelen, om samen mooie complexe civiele projecten tot een goed eindresultaat te laten slagen! Samen met je collega’s werk je aan het realiseren van de meest toonaangevende complexe staalconstructies zoals bruggen, sluizen en offshore constructies. Je hebt als projectleider de financiële verantwoordelijkheid over je projecten. Je krijgt de volledige vrijheid om elk project zo succesvol mogelijk te realiseren. Eigen initiatieven en innovatief denken zien we graag in de rol van projectleider, dit biedt ook zeker mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Samen met jouw team kom je onze relatie versterken in hun verdere bedrijfsgroei en toename van mooie civiele projecten. Jij wordt het aanspreekpunt voor de civiele projecten, van tender tot oplevering geef je sturing aan diverse projecten tot 10 miljoen euro. Je onderhoudt klantcontacten en hebt een commerciële drive om je netwerk uit te breiden binnen onze klantenkring.
Tot je werkzaamheden behoren onder meer:

 • Fungeren als gesprekspartner voor de interne en externe klant, onderaannemers en certificerende instanties

 • Overleg binnen projectteams Aandragen van (innovatieve) ideeën

 • Budgetbewaking

 • Meer en minder werken

 • Planning en voortgangsbewaking

 • Inkoop van materialen en diensten.Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Je bent als moderne projectleider gericht op innovaties, nieuwe ontwikkelingen en technieken en veranderingen in de markt. Je neemt een flinke dosis enthousiasme en humor mee en weet hierin je projectteam mee te nemen. Je bent creatief en ondernemend en met je commerciële kijk weet je precies aan de klantbehoefte te voldoen en verlies je het financiële plaatje niet uit het oog. Een medewerker met verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan onze groeiende organisatie. Verder ben je secuur, doelgericht en communicatief sterk.

 • Een opleiding op HBO niveau (werktuigbouwkunde, bouwkunde, civiele techniek of gelijkwaardig verkregen door werkervaring)

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • Je beschikt over organisatorische capaciteiten

 • Je bent een geboren leider met een no-nonsense aanpak Kennis van contracten en UAV-GC is een pré.

Geboden wordt:


 • Werken binnen een professionele omgeving Kennis, kunde en kwaliteit dragen zij hoog in het vaandel

 • Zij stimuleren medewerkers om zich verder te kunnen ontwikkelen

 • Samen met je collega’s werk je aan het realiseren van de meest toonaangevende complexe projecten

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling

 • Salaris volgens CAO

 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

 • Uitstekende secundaire voorwaarden

 • Voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
Positon
Middelburg
Projectleider
de Boer Staalbouw
Middelburg
Projectleider
3500 - 5000
Eminent Groep
Oost-Souburg
Projectleider Bouw
Positon
Middelburg