Adzuna logo

Projectleider

Plaats: Zevenhuizen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als projectleider? Dit advies- en ingenieursbureau met ongeveer 15 medewerkers zoekt een nieuwe projectleider. Het bedrijf kenmerkt zich als een bedrijf met een platte structuur, korte lijnen en een goede dosis enthousiasme. Het team is een jong en hecht team waarbij elke dag met veel plezier wordt geknald. Met het team wordt aan diverse projecten gewerkt in de civiele techniek. Het herinrichten van terreinen, het uitwerken van bouw- en woonrijp plannen en het schrijven van adviezen komt veel voor bij dit bedrijf. Ze pakken de projecten op van het begin tot het einde. Ze verzorgen de inventarisatie, het ontwerp, de aanbesteding, de uitvoering en verzorgen hierbij het projectmanagement. Functie inhoud:

Als projectleider stuur jij het team aan dat werkzaam is aan de projecten. Hieronder vallen de tekenaars, ontwerpers en werkvoorbereiders. Jij bewaakt het proces van de projecten van het ontwerp tot aan de oplevering. Jij plant de werkzaamheden in en zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen de gestelde richtlijnen worden uitgevoerd. Bovendien schrijf jij de offertes en geef je advies aan het team. Je constateert op tijd risico's en kansen en speelt hierop in. Doordat samenwerking hoog in het vaandel staat binnen dit bedrijf zal je ook andere projectleiders ondersteunen en voorzien van advies waar nodig.
Kortom, je hebt de verantwoordelijkheid voor de projecten van dit bedrijf. Doordat er uiteenlopende projecten worden uitgevoerd, zal je genoeg variatie krijgen in jouw werkzaamheden. Het volledige takenpakket zal ik overleg met jou en het bedrijf worden vastgesteld.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Minimaal HBO werk- en denkniveau

 • Enkele jaren relevante werkervaring in de civiele techniek

 • In het bezit van een IPMA-certificaat is een pré

 • Kennis van risicomanagement en opstellen van geïntegreerde contracten

 • In het bezit van sterke communicatieve vaardigheden

Geboden wordt:


 • Salaris afhankelijk van ervaring

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO

 • Mogelijkheid tot vast dienstverband

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Werken in een jong en enthousiast team

 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
Trixxo Zuid Holland
Aarlanderveen
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
123Recruiters
Katwijk, 2223KE
Projectleider
123Recruiters
Schiedam, 3124LC