Adzuna logo

Werkvoorbereider civiel

Plaats: Zaandam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Als jij voor onze opdrachtgever aan de slag gaat kom je te werken voor een middelgroot ingenieursbureau. Met ca. 200 werknemers verspreid over 8 vestigingen in heel Nederland is de betrokkenheid met zowel opdrachtgevers als werknemers groot. Voor haar opdrachtgevers realiseren zij de plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten. Een echte allround speler dus!

Er heerst een open bedrijfscultuur die letterlijk en figuurlijk wordt toegepast. Afdelingen zijn niet van elkaar afgeschermd en waar nodig ondersteunen de verschillende afdelingen elkaar. De omvang van dit ingenieursbureau zorgt ervoor dat je echt je eigen plek hebt binnen de organisatie, maar dat er tegelijkertijd genoeg gelegenheid is om je te ontwikkelen. Wil je groeien op je eigen vakgebied, of wil je een zijstap maken naar een andere divisie, dan worden de mogelijkheden en eventuele opleidingen samen met jou in kaart gebracht.
De medewerker staat centraal binnen de organisatie, de lijnen zijn kort en er is een platte structuur. Kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid. Medewerkers hebben zelf direct invloed op hun werkzaamheden en werkomstandigheden. Zie jij het zitten om jouw bijdrage te leveren aan deze groeiende en vooruitstrevende organisatie? Reageer dan direct!Functie inhoud:

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider heb je een zeer afwisselende taak. De ene periode ben je bezig met 1 groot project. Anderzijds kan je ook meerdere kleine projecten tegelijk coördineren. Je bewaakt de grenzen van tijd, geld, kwaliteit en informatie en je zorgt ervoor dat alles netjes wordt vastgelegd. Jij hebt een goed gevoel voor overzicht en kan snel schakelen met verschillende partijen zowel intern als extern. Je staat veel in contact met de projectleiders, klanten en externe partijen. Onderdelen van jouw takenpakket kunnen zijn:

 • Offertes aanvragen en beoordelen

 • Inschrijvingen samenstellen en opstellen van aanbiedingen

 • Opstellen van werk- en kwaliteitsplannen

 • Nacalculaties verzorgen en projectevaluaties

 • Ondersteuning bieden aan de afdeling werkvoorbereiding, planning en uitvoeringInteresse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij beschikt over een afgeronde opleiding civiele techniek

 • Jij hebt bij voorkeur al relevante werkervaring

 • Jij bent flexibel en vindt het leuk om op verschillende (project)locaties te werken

 • Jij bent een echte teamspeler en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden

 • Jij bent bekend met RAW systematiek en AutoCAD

Geboden wordt:

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een afwisselende functie binnen een ervaren team waarin jij verantwoordelijk bent voor je eigen projecten

 • Je krijgt via Eminent een jaarcontract en aansluitend een vast contract bij deze opdrachtgever

 • 26 vakantiedagen, pensioenregeling

 • Salaris is afhankelijk van ervaring en competenties

 • Ruime mogelijkheden op het gebied van vakinhoudelijke opleidingen

 • Auto van de zaak

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Civiel
Maandag®
Alkmaar
Werkvoorbereider civiel
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Alkmaar, Noord-Holland, 1824 HV
werkvoorbereider civiel
3500 - 5000
Eminent Groep
Amsterdam
Werkvoorbereider civiel
2500 - 3500
Eminent Groep
Amsterdam
Werkvoorbereider civiel
3500 - 5000
Eminent Groep
Amsterdam