Adzuna logo

Civieltechnisch Tekenaar

Plaats: Groningen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een regionaal opererend ingenieursadviesbureau dat oplossingen zoekt voor infravraagstukken en de openbare ruimte. Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling én kennisdeling tussen elkaar. Dit maakt het ingenieursbureau flexibel, waardoor zij snel kunnen inspelen op marktvragen. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Je zult merken dat de sfeer op kantoor en op de projecten ontspannen, prettig en gefocused is. Eminent is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.Functie inhoud:

Ben jij een Civieltechnisch Tekenaar met ruimtelijk inzicht en gevoel voor detail? Lees dan snel verder want Robin Koggel is op zoek naar jou! Bij deze opdrachtgever werk je nauw samen met ontwerpers en de bestekschrijvers. Jij zorgt er voor dat de technische oplossingen goed op papier komen en de opdrachtgevers tevreden zijn. Naast een goede leerschool die je betreedt, zijn er interessante doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:  • Minimaal MBO of HBO civiele techniek


  • Affiniteit met civiel technisch tekenen en ontwerpen


  • Leergierig


  • Kennis van AutoCAD


  • Tekenervaring bij bijvoorbeeld een stage is een pré

Geboden wordt:

- Goed salaris
- Goed pensioen
- Mogelijkheid tot een leaseauto
- 40 vrije dagen
- Opleidingsbudget van €2500,-Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Civieltechnisch Uitvoerder
Prostruct
Groningen
Civieltechnisch Werkvoorbereider
Prostruct
Groningen
Civieltechnisch Werkvoorbereider
Prostruct
Groningen
Civieltechnisch werkvoorbereider
2500 - 3500
Eminent Groep
Groningen
Tekenaar
Marnic Uitzendbureau
Winsum