Adzuna logo

Uitvoerder GWW

Plaats: Beverwijk
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ben jij een motivator, heb je ervaring in de wegenbouw en sta jij je mannetje? Dan is er bij deze aannemer een mooie functie voor jou weggelegd!
Deze aannemer is van oorsprong een stratenmaker. Na een uitbreiding van het team is dit hechte familiebedrijf uitgegroeid tot een succesvolle wegenbouw in de regio van Noord-Holland. Langs de gehele kustlijn van Noord-Holland houden zij de wegen bij en dragen ze ook zorg voor het bouwrijp maken en het onderhoud van openbare ruimte. In de winter zijn ze daarnaast ook nog eens druk met de gladheidsbestrijding voor een groot deel van Noord-Holland
De directie van dit bedrijf bestaat uit een vader en zijn twee zoons. Maar zij staan zeer dicht bij de werken. Dagelijks zijn zij op locaties aanwezig en helpen ze ook mee in de werkzaamheden. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in eigen materiaal en wagenpark en doet ook het eigen onderhoud. Voordeel hiervan is dat ze flexibel zijn en er altijd met eigen materiaal gewerkt wordt.
De sfeer bij dit bedrijf is zeer hecht. Regelmatig worden er borrels georganiseerd en 2 keer per jaar gaat het gehele bedrijf uit eten incl. partner.Het motto van dit bedrijf is dan ook je krijgt het niet voor niets, samen de schouders eronder en samen genieten van het succes! Functie inhoud:

Als uitvoerder zorg jij ervoor dat projecten zo goed en efficiënt mogelijk gerealiseerd worden. Met jouw gevoel voor organisatie weet jij personeel en materiaal zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Jouw passie voor mensen motiveert jouw team om tot het maximale te gaan. Jij communiceert makkelijk en stemt intern met de projectleider af. Daarnaast onderhoudt jij ook de relatie met de opdrachtgever en andere betrokkenen zoals onderaannemers. Doordat je administratief en financieel ook goed onderlegd bent, leg jij het gehele proces ook administratief vast.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Voor onze opdrachtgever zoeken wij iemand met de volgende kenmerken.

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

  • Flexibel( geen moeite met wisselende diensten)

  • Communicatief sterk

  • Stressbestendig

  • MBO/HBO werk/denkniveau

Geboden wordt:


  • Een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en genoeg ruimte voor eigen inbreng

  • Werken binnen een organisatie met diverse loopbaan- en opleidingsmogelijkheden

  • Goede werksfeer binnen een ambitieus en gemotiveerd team

  • Auto van de zaak

  • marktconform salaris (afhankelijk van ervaring €3.600- €4.300)

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Purmerend, 1441 DM
Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Heerhugowaard, Noord-Holland
Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Noord-Holland
Uitvoerder GWW
Connetix
Amsterdam
Uitvoerder GWW
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland, 1043 DT