Adzuna logo

Allround werkvoorbereider civiele techniek

Plaats: Nieuwegein
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Voor een aannemer met groeiambitie ben ik op zoek naar een werkvoorbereider, die de ambitie heeft mee te groeien en te ontwikkelen met het bedrijf. Deze aannemer staat momenteel op een keerpunt in haar bestaan, waarbij ze een omschakeling gaan maken naar een professioneler bedrijf. Ze willen de werkzaamheden van het bedrijf binnen de civiele techniek verder uitbreiden, zodat ze een volledig pakket kunnen aanbieden aan de opdrachtgevers. Om deze reden zoeken ze ter uitbreiding van het team een werkvoorbereider.
Binnen het bedrijf is sprake van een platte structuur en veel vrijheid. Elke medewerker heeft mogelijkheid om ideeën te suggereren en te bespreken. Ruimte voor eigen inbreng is mogelijk in elke functie. Door deze vrijheid wordt er een sfeer gecreëerd, waarbij ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn.
De werkzaamheden van deze aannemer zitten momenteel veel in het grondverzet en het bouw- en woonrijp maken van terreinen. De visie van dit bedrijf is om de werkzaamheden uit te breiden naar alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. Wil jij als werkvoorbereider graag samen met dit bedrijf de groei en ambitie gaan realiseren? Reageer dan snel!Functie inhoud:

Als allround werkvoorbereider pak je meerdere civieltechnische projecten op en ondersteun je het management waar nodig. Omdat het bedrijf aan het groeien is, moet deze functie nog worden opgezet. Hierdoor krijg je de kans als werkvoorbereider de processen en werkzaamheden naar eigen inzicht en in overleg in te richten. Dit doe je in een team van ongeveer 6 medewerkers, waarbij je schakelt met de directeur, de uitvoerders en de administratie. Je bent betrokken bij de opstart-, uitvoering- en eindfase van de projecten. Werken als werkvoorbereider voor deze aannemer houdt in werken in een veelzijdige functie en een mooie combinatie tussen praktijk en theorie.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Minimaal MBO werk- en denkniveau

  • Relevante werkervaring als werkvoorbereider of calculator

  • Bekend met AutoCad

  • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Geboden wordt:


  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen

  • Werken in een groeiend en ambitieus bedrijf

  • Veelzijdige functie

  • Reiskostenvergoeding of leaseauto

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Civiele Techniek
2500 - 3500 € Per maand
Luma Group
Utrecht
Toezichthouder civiele techniek
Eminent Groep
Bodegraven, Zuid-Holland
Starter Civiele techniek
2600 - 3200
Connetix
Nieuwegein
Starter Civiele Techniek
2400 - 2800 € Per maand
Luma Group
Utrecht
Toezichthouder Civiele Techniek
Flexintens
Tiel, 4191 NK