Adzuna logo

AutoCad tekenaar

Plaats: Oosthuizen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een innovatieve ontwerper/tekenaar. Bij dit adviseurs/ingenieursbureau staan de medewerker en het plezier voorop. Dit kenmerkt zich dan ook in een informele en prettige werksfeer. De organisatie wil en kan groeien, maar ziet ook graag haar medewerkers hierin meegroeien. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling van de werknemers. Wil jij voor deze werkgever bijdragen aan mooie civieltechnische projecten? Neem dan direct contact met ons op!Functie inhoud:

Jij bent als tekenaar/ontwerper onmisbaar voor de projectleider en zijn team. Voor verschillende projecten draag jij zorg voor de bestekken en de ontwerpen. Jij hebt geen moeite om te switchen tussen meerder aspecten van jouw functie. Enerzijds ben je bezig met het volledig ontwerp en de bestekken die gemaakt moeten worden. Anderzijds maak jij binnen afzienbare tijd de switch naar gedeeltelijk projectleider. Je gaat om tafel met klanten en overige betrokkenen binnen de projecten. Dit is een kleine greep uit de taken en verantwoordelijkheden die mogelijk zijn in de functie van ontwerper, afhankelijk van jouw ervaring en prestaties kan dit takenpakket uitgebreid worden.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek

  • Relevante werkervaring

  • Kennis van het programma AutoCad

  • Communicatief sterk

  • In het bezit van een rijbewijs B

Geboden wordt:


  • Dit betreft een functie met een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever

  • Marktconform salaris ( afhankelijk van ervaring €2.700 -€3.300)

  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Het volgen van cursussen en/of opleidingen m.b.t. je functie

  • Auto van de zaak

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Autocad tekenaar
Luba
Heerhugowaard
Autocad tekenaar
2816
Luba
Heerhugowaard , Noord Holland, 1704 SB
Autocad Tekenaar Klimaatinstallaties
Visser Elektrotechniek B.V.
Beverwijk
Microstation/Autocad Tekenaar
Eminent Groep
Alkmaar
Microstation/Autocad Tekenaar
Eminent Groep
Heiloo, Noord-Holland