Adzuna logo

Werkvoorbereider GWW

Plaats: Zwammerdam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Samen het bedrijf naar het volgende niveau tillen? De overstap maken van een familiebedrijf naar een moderne aannemer? Dat is momenteel de fase waar deze aannemer in zit en waar jij bij kan helpen!
Deze middelgrote aannemer is momenteel in een groeiende fase en heeft daarom een nieuwe werkvoorbereider nodig. Het bedrijf voert werkzaamheden uit in onder andere riool- en grondwerkzaamheden. Opdrachtgevers van de projecten zijn erg divers, van projectontwikkelaars tot waterschappen. De projecten kunnen een week duren tot aan meerdere maanden. De aard van de werkzaamheden bij deze aannemer is erg divers en uiteenlopend, waardoor elk project een unieke factor heeft. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en er wordt hard gewerkt. Daarnaast is er regelmatig tijd voor een borrel na werktijd en is en een aantal keer per jaar een etentje of een teamuitje.
Wil jij graag onderdeel uitmaken van dit team? Reageer dan nu!Functie inhoud:

Als werkvoorbereider voor deze aannemer vervul jij een belangrijke rol in de beginfase van de projecten. Je helpt met het ontwerpen van de projecten en maakt hierbij planningen. Ten behoeve van de inkoop voor de projecten vraag je offertes op en beoordeel je deze. Vervolgens bestel je het materiaal. Het maken van de werkbegrotingen valt ook onder jouw takenpakket. Door het samenstellen van de juiste gegevens kan je de begrotingen opstellen. Contact onderhouden met de opdrachtgevers doe jij ook en bovendien verzorg je de administratie van de projecten. Overleg voeren met de projectleider en uitvoerder doe jij uiteraard ook. Dit allemaal om te zorgen voor optimale projectvoorbereidingen voor deze aannemer!

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Minimaal MBO werk- en denkniveau

 • Minimaal MBO afgeronde opleiding (in de richting van) civiele techniek

 • In het bezit van VCA certificaat of bereid deze te halen

 • Kennis van Office

 • Kennis van Autocad

 • In het bezit van rijbewijs B

Geboden wordt:


 • Uitstekend salaris

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals budget voor het volgen van cursussen

 • (Mogelijkheid tot) vaste aanstelling

 • Werken in een veelzijdige functie

 • Werken aan uiteenlopende projecten

 • Lease auto of reiskostenvergoeding

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Leiden, Zuid-Holland
Werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Boskoop, Zuid-Holland
Werkvoorbereider GWW
VNOM
Montfoort, Utrecht
Werkvoorbereider GWW
2500 - 3500
Eminent Groep
Leiden
Werkvoorbereider GWW (aannemerij)
Eminent Groep
Utrecht