Adzuna logo

Werkvoorbereider Stedelijk Water en Riolering

Plaats: Rijswijk
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Het betreft een organisatie die specialist is op het gebied van inzameling, transport en verwerking van regulier bedrijfsafval. Ze verzamelen en verwerken het ingezamelde afval op diverse plekken in Nederland. Dit doen ze op de meest milieuvriendelijke manier. Zo hebben zij bijvoorbeeld hun eigen installaties voor het genereren van energie uit afval, destillatie van gevaarlijke stoffen en waterzuivering.

Nieuwsgierig geworden? Bel gerust voor meer informatie!Functie inhoud:

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorbereidende en bijbehorende taken binnen de diverse (riolerings-) projecten, met als doel de uitvoering en begeleiding van die projecten zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent onderdeel van de afdeling bedrijfsbureau en werkt projectmatig samen met de projectleider van de diverse projecten.
De werkzaamheden van een Werkvoorbereider binnen deze organisatie zijn erg divers. Overleg is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket, net als inkopen en berekeningen maken. Een stukje administratie hoort daarnaast ook tot de werkzaamheden. Je hebt dus als Werkvoorbereider veel verschillende verantwoordelijkheden en taken. Hierdoor ben je binnen een project een spin in het web.
Hieronder een greep uit jouw takenpakket:

 • Het aanmaken van projectmappen, incl. de bijbehorende tekeningen

 • Het voorbereiden van en bijwonen van de interne bouwvergaderingen

 • Het uitwerken van gegevens (maken van tekeningen t.b.v. uitvoering, opstellen V&G-plan) en deze verwerken in de projectmappen

 • Het maken van een project planning en het verrichten van voorbereidende taken in opdracht van de Projectleider

 • In samenwerking met de Projectleider er voor zorgen dat alle informatie tijdig en volledig beschikbaar is voordat de uitvoering van het project van start gaatInteresse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding Weg en Waterbouw

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

 • Kennis van rioolwerkzaamheden en of weg- en waterbouw

 • Goede beheersing van programma's zoals: MS Office en Autocad

Geboden wordt:


 • Uitstekend salaris

 • Prettige werksfeer

 • Afwisselende baan

 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Beleidsmedewerker Riolering en Water
Daan
Nieuwerkerk aan den IJssel
Adviseur Water
3000.00 - 3600.00 EUR per month
Nivel
Barendrecht
Werkvoorbereider Water
38800 - 55974 € Per jaar
Hoogtij Advies
Rotterdam, Zuid Holland