Adzuna logo

Uitvoerder Infra in opleiding

Plaats: Amsterdam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Bij Eminent draait het allemaal om de persoon, jou dus! Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Graag bieden wij jou de kans om te werken en te leren met onze vak gerelateerde opleidingsmogelijkheden. Naast jouw ontwikkeling vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in het werk wat je doet. Hierin willen wij graag investeren. Hoe doen we dat? Wij luisteren. Je bent geen nummertje, wij leren jou echt kennen en kunnen daardoor een perfecte match maken tussen jou en een opdrachtgever!
Wil je meer horen over bovenstaande mogelijkheden? Neem dan direct contact op! Functie inhoud:

Wil je graag leidinggeven aan projecten in de grond-, weg- en waterbouw? Bepalen hoe er gewerkt wordt? Teams aansturen en zorgen dat ze veilig, goed en op tijd de klus klaren? Een hele verantwoordelijkheid! Bovendien moet je als dat nodig is ook gewoon de mouwen opstropen en volop meewerken.
Als uitvoerder infra is het jouw voornaamste taak om dagelijks leiding te geven aan de medewerkers van projecten in de grond-, water- en wegenbouw. Hiervoor maak je planningen en houd je de projectadministratie bij. Je voert overleg, stelt werkmethoden vast, geeft toolboxmeetings en controleert de werkzaamheden.
Tijdens jouw opleiding tot uitvoerder, die je naast het werken volgt, leer je hiervoor alle kneepjes van het vak! Je krijgt daarbij vakken als wiskunde en mechanica, riolering, bestekken, begroten, wegenbouw en landmeetkunde. Ook veiligheid (VCA-VOL Leidinggevende) is een verplicht onderdeel van de opleiding, mocht deze nog niet in jouw bezit zijn. Het is daarnaast belangrijk dat je goed leert leidinggeven, motiveren, communiceren en samenwerken!

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je ambieert een baan in de civiele techniek;

  • Je bent leergierig;

  • Je hebt een flinke dosis enthousiasme, motivatie en inzet!

Geboden wordt:


  • Een mooi startsalaris, met diverse groeistappen

  • Jouw opleiding wordt volledig betaald

  • Je krijgt juiste begeleiding en ondersteuning

  • 24 vakantiedagen

  • Reiskostenvergoeding/leaseauto

  • Pensioenregeling

  • En uiteraard een hele leuke baan binnen de civiele techniek!

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Infra in opleiding
Eminent Groep
Amsterdam
Uitvoerder Infra
VNOM
Zaandam, 1506 TX
Uitvoerder Infra
VNOM | We get the job done
Zaandam
Uitvoerder Infra
Eminent Groep
Zaandam, Noord-Holland, 1505 HJ
Senior Uitvoerder Infra
Kracht Recruitment
Hoofddorp, 0000AA