Adzuna logo

Engineer Civiele Techniek

Plaats: Zwolle
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een advies- en ingenieursbureau dat praktische ondersteuning aanbiedt op het gebied van infra, milieu en natuur. Alle denkbare werkzaamheden op dit vlak kunnen worden uitgevoerd. De drive om de samenleving als geheel en de levens van mensen vooruit te helpen zit in hun DNA. Je werk aan toonaangevende, nationale en internationale projecten. Zij hebben een sterke focus op kennisontwikkeling om hun mensen de beste in hun vak te laten zijn en blijven. Deze multidisciplinaire werkwijze in combinatie met de schaalgrootte van het bureau vormt de basis voor een open en transparante communicatie. Geen lange lijnen of ruis tussen verschillende afdelingen, maar een geïntegreerde aanpak, samenspraak en een goede informatieoverdracht tussen de kennisgebieden. Onze opdrachtgever en haar medewerkers kent het werkgebied, spreken de taal en zijn als regionale dienstverlener vertrouwd met de opdrachtgevers.Functie inhoud:

Je bent als Engineer verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerpen, bestekken, kostenramingen, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je werkt nauw samen met projectleiders, tekenaars en adviseurs. Je werkt aan diverse projecten in de regio. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen en watersystemen.
Opdrachtgevers van hun zijn gemeenten, aannemers, waterschappen, provincies en projectontwikkelaars.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • HBO civiele techniek of gelijkwaardig

  • Affiniteit en ervaring in de uitvoeringsfase van projecten

  • Ervaring met het opstellen van RAW-bestekken

  • Affiniteit met moderne contractvormen UAV-gc

Geboden wordt:

- Een goed salaris
- Een goed pensioen
- Mogelijkheid tot een leaseauto
- 42 vrije dagen
- OpleidingsbudgetOver het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Talentprogramma Civiele Techniek
Voort
Zwolle, Overijssel
Starter Civiele Techniek
2400 - 2800 € Per maand
Luma Group
Zwolle
Tekenaar Civiele Techniek
Or Quest
Genemuiden
Werkvoorbereider Civiele Techniek
2500 - 3500
Eminent Groep
Zwolle
Tekenaar Civiele Techniek
2500 - 3500 € Per maand
Luma Group
Zwolle