Adzuna logo

Timmerman (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een zelfstandige Timmerman in Onderhoud. Je staat regelmatig zelfstandig op een project (omgeving Den Haag), in een bewoonde of bewerkte omgeving, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Wat ga je doen? Veel voorkomende werkzaamheden zijn het plaatsen van wanden en plafonds, het isoleren van woningen, het aanbrengen van gevelbekleding, het renoveren van kozijnen, hang- en sluitwerk vervangen en diverse andere aftimmerwerkzaamheden. Wij verzekeren je een leuke en afwisselende baan voor een vakman!

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het onderhoud en/of renovatie; - Je bent in het bezit van rijbewijs B; - Je hebt een VCA-diploma of je bent bereid deze te behalen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever biedt zorg voor vastgoed zonder limits. Dienstverlening staat op zes pijlers: professioneel, vernieuwend, analytisch, betrouwbaar, klantgericht en maatschappelijk betrokken. Men werkt als team intensief samen om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden.

Bedrijfscultuur

Zeer prettig bedrijfscultuur; medewerkers zijn goed opgeleid, breed inzetbaar en gemotiveerd.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman Den Haag
's-Gravenhage, 2512 GL
Timmerman (Den Haag)
2500-3600
Den haag
Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Mutatie Timmerman Den Haag
's-Gravenhage, 2562 NL