Adzuna logo

Onderhoudsschilder (Rotterdam)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Voor een gerenommeerde opdrachtgever uit Rotterdam, zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Onderhoudsschilder. Ga je voor kwaliteit en wil je werken aan mooie projecten in de regio? Kom jij dan het team van deze opdrachtgever versterken?! Wat ga je doen? In deze functie voer je schilderwerk uit aan woningen en andere gebouwen. Je hebt kennis van en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen. Daarnaast heb je ervaring in het uitvoeren van eenvoudige reparaties aan het houtwerk. Je bent een gepassioneerd schilder met oog voor detail. Je komt te werken in een enthousiast team, waar jullie samen de projecten tot een goed einde brengen!

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als schilder; - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; - Je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat of je bent bereid deze te halen; - Bij voorkeur in bezit van eigen vervoer.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streeft men er voortdurend naar de manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Bedrijfscultuur

Een fijne werksfeer in een jong en enthousiast team!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Rotterdam
2500-3500
Rotterdam
Onderhoudsschilder Rotterdam
Werken met Passie
Rotterdam, 3012 NJ
Onderhoudsschilder Rotterdam
EDU Werving en Selectie
Rotterdam, 3062 CT
Onderhoudsschilder Rotterdam
EDU Werving en Selectie
Rotterdam, 3012AB
Onderhoudsschilder
VNOM
Rotterdam, 3061 AA