Adzuna logo

Projectleider Woningbouw

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze middelgrote ontwikkelende aannemer realiseert met trots unieke projecten in Zuid-West Nederland. Zij zijn actief binnen alle stadia van de bouw, van ontwikkeling tot aan realisatie, nazorg en bouwservice en dit doen zij binnen de woningbouw. Ze zijn een dynamische organisatie zonder vastomlijnde ideeën en zijn graag de verbindende factor om vastgoedideeën tot uiting en uitvoering te brengen vanuit hun kennis en expertise. Gesteund door een moedermaatschappij waardoor men voordelen kan halen uit juridische kennis en bijvoorbeeld inkoopbeleid, zorgt dit voor een stabiele en gedegen organisatie waarin veel mogelijk is. Als medewerker voel je je al snel thuis bij de bouwer, waar inleving, samenwerking en plezier beleven aan het boeken van mooie resultaten hoog in het vaandel staan. Functie inhoud:

Voor deze dynamische organisatie ben zoek ik een ervaren projectleider, met bij voorkeur kennis en ervaring binnen de woningbouw. Als projectleider ben je de spil in het proces en neem je de verantwoordelijkheid over de projecten waar je aan werkt. Je bewaakt de voortgang van het project alsmede de kwaliteit, de financiën en de veiligheid. Tot jouw taken behoort o.a.:
  • het formuleren en realiseren van projectdoelstellingen en deze bewaken.
  • het doorzien van relaties en verbanden om inzicht te krijgen in complexe situaties en processen en hiernaar te handelen.
  • Op basis van ( soms beperkte) informatie belangrijke keuzes te maken.
  • Onderhandelen met diverse partijen binnen het bouwproces en anderen overtuigen van het maken van de juiste keuzes betreffende plannen, voorstellen en ideeën.
Functie eisen:

Voor deze rol zoek ik een enthousiaste projectleider die met zijn/ haar enthousiasme de mensen om hem/ haar heen motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Je bent het gezicht richting de opdrachtgever, dus je bent klantgericht en kunt mensen overtuigen door jouw communicatieve vaardigheden en bouwkundige kennis. Je bent een kei in onderhandelen, je bent besluitvaardig en je bent organisatorisch sterk. Bij voorkeur heb je een bouwkundige HBO opleiding afgerond en ben je kritisch, betrokken en pro actief. Geboden wordt:

Als je met trots wil bouwen aan unieke projecten binnen een dynamisch bedrijf, dan ben je hier op de juiste plek. Het teamgevoel binnen deze organisatie is groot en er zijn voldoende mogelijkheden en kansen. Men hecht waarde aan je mening en je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel en mogelijkheden tot ontwikkelen zijn aanwezig binnen deze organisatie. Zoek je plezier in combinatie met succes en ambitie, dan is dit de plek voor jou! Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Woningbouw
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Projectleider Woningbouw
Propylon
Regio Den Bosch
Projectleider Woningbouw
Yacht
Oss, Noord Brabant, 5345 WN
Projectleider Woningbouw
Propylon
Noord-Brabant
Projectleider Woningbouw
Propylon
Noord-Brabant