Adzuna logo

Houtrotsaneerder (Rotterdam)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Voor een project in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Houtrotsaneerder. Jij weet op een vakkundige manier aangetast hout te repareren. Je hebt ruime ervaring in het verwijderen van houtrot en repareren door middel van twee componenten pasta. Tevens heb je ervaring om delen van bijvoorbeeld kozijnen te vervangen en te herstellen, verwijderen en herstellen van houtrot aan onder andere ramen, deuren, dorpels en kozijnen. Daarnaast corrigeer je de omtrekspeling van ramen en deuren, vervang je hang- en sluitwerk en kit je het werk netjes af. Al met al ben je een vakkundige Houtrotsaneerder met kennis van en ervaring met alle facetten van dit specifieke herstelwerk.

Functie-eisen

- Minimaal 3 jaar werkervaring in houtrotherstel. - Rijbewijs B. - Een geldig VCA en bij voorkeur een houtrotcertificaat.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streeft men er voortdurend naar de manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Bedrijfscultuur

Een lerende organisatie, waar een zeer prettige werksfeer heerst!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Houtrotsaneerder Rotterdam
Rotterdam, 3039AA
Houtrotsaneerder
Werken met Passie
Dordrecht, 3316 EC
Houtrotsaneerder
EDU Werving en Selectie
Zoetermeer, 2712HE
Houtrotsaneerder Gouda
Meestersgilde
Gouda, 2803 LP
Houtrotsaneerder Wassenaar
Meestersgilde
Wassenaar, 2243 EC