Adzuna logo

Sr. Werkvoorbereider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit allround bouwbedrijf heeft kwaliteit voorop staan. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. De organisatie heeft alle disciplines van nieuwbouw in huis; woningbouw, utiliteitsbouw en eigen ontwikkeling. Richting de kopers treedt de organisatie daadkrachtig op en kan zij snel inspelen op de veranderingen in de markt. Met een omzet van rond de 60 miljoen sturen zij voornamelijk aan op omzetbehoud in plaats van omzetgroei.Functie inhoud:

In de functie van senior werkvoorbereider breng je in teamverband bouwprojecten tot uitvoer. Hierbij coach je de werkvoorbereiders binnen het projectteam en stuur je hen aan. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming en distributie van (productie)tekeningen. Hiertoe signaleer je meer- en minderwerk, waarover je rapporteert binnen het uitvoeringsteam. Verder maakt je deelschema's en bereken je hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen met toeleveranciers. Je stelt registraties op ten aanzien van werkmethoden, manuren, productievoortgang en werkprestaties. Tot slot biedt je de uitvoerder ondersteuning bij de technisch / administratieve werkzaamheden ten behoeve van de kostenbewaking.Functie eisen:

Als senior werkvoorbereider beschik je over de volgende competenties en eigenschappen:
  • Een afgeronde MBO / HBO opleiding Bouwkunde, aangevuld met relevante cursussen;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur in zowel woning- als utiliteitsbouw;
  • Je hebt de ambitie om over een aantal jaar door te groeien naar een rol als projectleider;
  • Je bent analytisch, zorgvuldig, gestructureerd en collegiaal.
Geboden wordt:

Voor deze functie gaan we graag in gesprek over jouw wensen op arbeidsvoorwaardelijk gebied. We willen je hierbij graag een passend aanbod doen, waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Neem voor meer informatie contact op!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Sr. Werkvoorbereider
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Werkvoorbereider
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Werkvoorbereider Nieuwbouw
3500 - 5000
Eminent Groep
Dordrecht
Sr. Werkvoorbereider Utiliteitsbouw
Propylon
Zuid-Holland
Sr. Projectleider
Propylon
Zuid-Holland