Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit financieel gezonde bouwbedrijf, actief binnen de nieuwbouw en onderhoud & renovatie staat bekend om zijn professionaliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid. Kenmerkend voor dit bedrijf is de sterke teamgeest die de drijvende kracht is achter elk succesvol project. Denk hierbij aan projecten binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten ( duurzaamheid), restauratie en transformatie. Ze zijn ook actief binnen de projectontwikkeling en hebben dus een brede ervaring en veel kennis in huis, waardoor zij altijd de juiste persoon aan het juiste project kunnen koppelen. De eerder genoemde teamgeest zorgt er ook voor dan mensen zich voor een langere tijd binden aan dit bouwbedrijf, men gaat er niet snel weg. Tel daar bij op dat er voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn, naast uitdagende projecten en je wil er ook niet meer weg!Functie inhoud:

Onze opdrachtgever is voor hun prefab afdeling op zoek naar een Werkvoorbereider Prefab. In deze rol ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het maken van offertes. Indien deze offertes opdrachten worden pak je de werkvoorbereiding op door de engineering op te starten. Tot jouw taken behoort o.a.:
  • Het tekenen in AutoCad van de houtenskeletbouw-elementen
  • Het vertalen van tekeningen van de architect naar productietekeningen
  • Het uitwerken van technische details m.b.t. de aansluitingen
  • Bestellen van materialen
Functie eisen:

Voor deze mooie rol zoeken wij een werkvoorbereider die ervaring heeft met het zelfstandig voorbereiden en inkopen van projecten. Je bent technisch sterk onderlegd en hebt bij voorkeur een HBO diploma Bouwkunde op zak. Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling en bent klantgericht. Verder denk je in oplossingen en ben je goed met AutoCad. Geboden wordt:

Wij bieden je een uitdagende functie bij een sterk en gezond bouwbedrijf met afwisselende en mooie bouwprojecten en daarbij een topteam van collega's. De voorwaarden zijn uitstekend en je wordt uitgedaagd je te blijven ontwikkelen en zo een mooie bijdrage te blijven leveren binnen de organisatie. Een vast dienstverband ( na een eventuele detacheringsperiode) behoort tot de mogelijkheden! Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Artiflex
Moergestel, 5066AX
Werkvoorbereider
3500 - 5000
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Werkvoorbereider
De Vries Werkendam B.V.
Werkendam
Werkvoorbereider
Artiflex
Oosterhout, 4906BA
Werkvoorbereider
Tempo Team
Sint-Oedenrode