Adzuna logo

Junior Calculator/Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De aannemer is van oudsher gespecialiseerd in onderhoud & renovatie, veelal binnenstedelijk. Daarnaast zijn ze ook al tientallen jaren succesvol met nieuwbouwprojecten. De projecten zijn zowel woning- als utiliteitsbouw. De oprichter is ooit begonnen met kleinschalige verbouwingen voor particulieren. De naoorlogse wederopbouw heeft voor een groei van de organisatie gezorgd. Naast grote onderhoud- en renovatieprojecten zijn toen ook de activiteiten voor nieuwbouw opgestart. Hoewel nieuwbouw een serieus onderdeel is van de organisatie, zal de focus blijven liggen op onderhoud & renovatie. Tegenwoordig worden projecten gerealiseerd tot 15 miljoen euro. Type projecten: woningbouw, kantoorpanden, winkels, scholen, etc.
Manager P&O: 'Ik durf te stellen dat we socialer zijn dan de meeste. De oprichter had een enorm sociale inborst, dit hebben we nog steeds. Dit wordt geborgd door zijn kleinzoon. De mens gaat voor alles. Tijdens de crisis hebben we bewust te ruim in het jasje gezeten als het gaat om personeel. Desondanks nooit rode cijfers geschreven. We hebben dan ook een laag verloop, men zit gemiddeld 15 jaar bij ons in dienst.'Functie inhoud:

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de calculatie van de aan jou toegewezen projecten. Tevens bereid je alle technische en organisatorische details van projecten voor en begeleid je de uitvoering op administratief vlak. Je vraagt offertes aan en beoordeeld deze. Je stelt calculaties op aan de hand van bestek, tekeningen e.d. en je verzorgt de werkvoorbereiding, de inkoop en houdt het meer- en minderwerk bij en maakt de benodigde planningen. Verder onderhoud je contacten met opdrachtgevers, adviseurs, toeleveranciers en collega’s.Functie eisen:

  • Je volgt een studie (MBO/HBO) Bouwkunde of hebt deze inmiddels afgerond
  • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar
  • Je beschikt over relevante stages of werkervaring als calculator/werkvoorbereider (pré)
Geboden wordt:

Een mooie functie indien jij op zoek bent naar een eerste of tweede baan binnen de aannemerij. Vanuit deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden naar zelfstandig werkvoorbereider. Uiteindelijk kan je zelfs doorgroeien naar projectleider. Wij bieden je de mogelijkheid om je carrière op te starten met uitzicht op vast dienstverband bij de aannemer.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Inbedrijfsteller
Synsel Techniek
Haarlem
Junior werkvoorbereider
2000 - 3000
ELLBRU
Purmerend, 1131 AB
Junior Applicatiebeheerder
Jelling
Hoofddorp
Junior haakarmchauffeur
Transport People
Alkmaar
Junior transportplanner
Transport People
De Kwakel