Adzuna logo

Calculator Nieuwbouw en Renovatie B&U

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze klant is een familiebedrijf en bestaat al ruim 60 jaar. Elke dag zijn 100 medewerkers hard aan het werk om het verschil te maken. Ze zoeken de conversatie met de klanten zodat alle wensen maar zeker ook de zorgen in kaart zijn.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder’’. De klant heeft ketenwerking hoog in het vaandel staan. Samen met aannemers, leveranciers en bewoners worden de schouders onder een project gezet.

De familie is elke dag weer trots wat er bereikt is en op de mooie projecten die nog zullen volgen. Deze trots wordt niet alleen door de familie gedragen, maar door alle medewerkers. Er wordt hard gewerkt aan de projecten maar ook aan continue verbetering van de eigen organisatie en de kennis en kunde van werknemers.Functie inhoud:

Als calculator wordt je ingezet op nieuwbouw en renovatie projecten binnen zowel de woning- als utiliteitsbouw groter dan 1 miljoen euro. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van detailbegrotingen. Je geeft advies over de bouwsystematiek, detaillering, planning en logistiek.Tot jouw takenpakket behoort onder andere:
  • Lezen van bestek, tekeningen en nota’s van wijzigingen
  • Opvragen, beoordelen en vergelijken van offertes en het bepalen van hoeveelheden en normen
  • Onderhouden van contacten met leveranciers en onderaannemers
  • Beheersen van de informatiestromen
  • Verwerken van bezuinigingen om te voldoen aan het budget
Functie eisen:

  • Enkele jaren ervaring binnen de woning- en utiliteitsbouw: met renovatie- én nieuwbouwprojecten groter dan 1 miljoen euro
  • Ervaring met renovaties in bewoonde en in bedrijf zijnde staat
  • Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
Geboden wordt:

Een mooie baan bij een financieel gezonde aannemer. Uiteraard ontvang je een eerlijk salaris gestoeld op jouw ervaring en kennis dat je meebrengt. Er is een grote variatie in projecten waardoor jij jezelf kan blijven ontwikkelen.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculator Nieuwbouw
Propylon
Noord-Holland
Calculator Renovatie & Onderhoud
Propylon
regio Amsterdam
Werkvoorbereider Nieuwbouw en Renovatie
Eminent Groep
Hoorn (NH), Noord-Holland, 1621 HX
Calculator Renovatie & Onderhoud
Propylon
Noord-Holland