Adzuna logo

Productspecialist tuinbouwbenodigdheden in Naaldwijk in Westland

Plaats: De Lier
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopBen je een gedreven en pro actieve motivator? Ben je commercieel en kan je de klant overtuigen om de beste producten te gebruiken?

Voor een Westlandse, groeiende organisatie zijn we op zoek naar een productspecialist, iemand die vooruit denkt en zowel uitvoerend als strategisch beslissingen maakt. Je bent verantwoordelijk voor het assortiment en past dit aan op de wensen en behoeften van de klant. Klinkt dit als het ideale plaatje? Lees dan snel verder!Wat ga je doen als Productspecialist tuinbouwbenodigdheden in Naaldwijk?

Je hebt dagelijks contact met de klanten om te adviseren. Het is iedere dag jouw doel om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden binnen jouw vakgebied. Je neemt het initiatief richting verkoop door het aandragen van verkoop- en cross-sellings mogelijkheden. De buitendienst wordt door jou ondersteund en jij maakt passende aanbiedingen en offertes. Daarnaast stem je het assortiment af op de voorraad en klantwensen.Je werkt vanuit een gedreven en leuk team van collega's!Wat breng je mee?

  • Affiniteit met de tuinbouwsector is een grote must;
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Je bent commercieel en hebt overtuigingskracht;
  • Je bent een motivator en niet bang om het voortouw te nemen;
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Woonachtig in de omgeving Westland


Wat krijg je ervoor terug?

Een veelzijdige functie binnen een enthousiast, vernieuwend en hecht team plus een goed salaris evenals uitstekende arbeidsvoorwaarden.Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06 39 53 83 64)

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: