Adzuna logo

Projectbegeleider Bouw, Service & Onderhoud

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze opdrachtgever staat voor kwaliteit en vakmanschap, al meer dan 100 jaar. Ze zijn betrokken en betrouwbaar en willen de eerste en beste keuze zijn hun klanten en samen bouwen aan een duurzame toekomst. Ze zijn actief binnen de zorg, bedrijfshuisvesting, transformatie, educatie en sport & leisure en op deze gebieden verzorgen zij nieuwbouw, renovatie, kleine service opdrachten en groot onderhoud. Kortom deze bouwer is van alle markten thuis. De groep collega's is hecht, de sfeer en communicatie is open en ontwikkelmogelijkheden en het opleiden van mensen staat hoog in het vaandel.Functie inhoud:

Voor dit gedegen familiebedrijf zoek ik een Projectbegeleider Bouw, Service en Onderhoud. Zoek jij een brede rol, waarbij je verantwoordelijk bent voor het gehele traject? Dan is dit jouw baan! Als projectbegeleider ben je namelijk verantwoordelijk voor de aan jou toevertrouwde projecten van calculatie tot aan evaluatie. Je verzorgt zelf de calculatie, werkvoorbereiding en stuurt de uitvoering aan. Je bent tevens voor de klant het aanspreekpunt van begin tot eind. De projecten variëren van grootte en soort, wat maakt dat er veel afwisseling zit in je dagelijkse werkzaamheden. Functie eisen:

Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je organisatorisch sterk, ondernemend, creatief en kun je snel schakelen. Je bent technisch sterk, maar ook goed in staat om de techniek goed over te kunnen brengen binnen je projectteam en je samenwerkingen met de klant, door het inzetten van jouw commerciële en communicatieve vaardigheden. In een dynamische omgeving kom jij het beste tot je recht. Naast dit alles heb je bij voorkeur een afgeronde bouwkundige MBO of HBO opleiding en werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Geboden wordt:

Wij bieden je een uitdagende functie met veel afwisseling in je taken. Uiteraard ontvang je hiervoor een mooi salaris, wordt er een auto van de zaak ter beschikking gesteld en kom je terecht in een hechte club collega's die allemaal passie hebben voor hun vak en bijdragen aan de goede sfeer. Je werkt aan mooie projecten met fijne opdrachtgevers. Daarbij krijg je veel vrijheid en staat men open voor jouw vernieuwende ideeën. Een vast contract ( na een eventuele detacheringsperiode) behoort tot de mogelijkheden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectbegeleider Service en Onderhoud
Kracht Recruitment
Tilburg, 5037 DB
Projectbegeleider Onderhoud
3000.00 - 4500.00 EUR per month
Nivel
's-Hertogenbosch
Projectbegeleider Onderhoud
3500 - 5000
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Projectbegeleider
Royal BAM Group
Eindhoven
Projectbegeleider
VolkerWessels
Roosendaal