Adzuna logo

Junior Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Met een historie van meer dan 140 jaar heeft deze bouwer een goede reputatie opgebouwd in de regio én daar buiten, met diverse projecten van hoogstaande kwaliteit in het middensegment in de woningbouw en utiliteitsbouw. De focus bij elk project ligt bij de aannemer bij de voorbereiding, die altijd tot in de puntjes is uitgewerkt. Tijdens de bouw werken de werkvoorbereider, uitvoerder en projectleider als een drie-eenheid samen, om zo elk project succesvol ten einde te brengen. Om mee te gaan in de digitalisering en de nieuwste bouwtechnieken, worden de medewerkers jaarlijks bijgeschoold door middel van opleidingen en cursussen.Functie inhoud:

Als junior uitvoerder ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Samen met de uitvoerder geef je leiding aan het personeel op de bouwplaats. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten ben jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Naast dat je werkzaam bent op de bouwplaats, ben je zelf ook aanwezig bij bouwvergaderingen en voer je administratief werk uit, zoals het bijhouden van de kosten en het inplannen van personeel.Functie eisen:

Voor deze functie beschik je over een afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding, aangevuld met een VCA VOL en BHV-certificaat. Beschik je nog niet over de laatste twee? Dan kunnen wij jou daarin helpen! Daarnaast ben je communicatief sterk en ben je van nature iemand die kan aansturen en delegeren. Enige werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.Geboden wordt:

We bieden een sterk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je de beschikking over een auto van de zaak, een goed salaris en deelname aan BPF.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Uitvoerder
Dordrecht
Junior uitvoerder
1750 - 2500 euro
Eminent Groep
Polsbroek, Utrecht, 3415 RB
Junior Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland
Junior Uitvoerder
Propylon
Regio Zuid-Holland Oost
Junior Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland