Adzuna logo

Account Manager Groot Zakelijk in Westland

Plaats: Wateringen
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopEen optimale klantbeleving. Dat is waar jij verantwoordelijk voor bent als Senior Accountmanager binnen ons Salesteam. Samen met jouw collegas ontzorg jij onze grotere klanten. Jij denkt strategisch mee met jouw relaties en stelt samen een lange termijn visie op. Doel, strategie en actieplan bepaald? Lets GO!Wat ga je doen als Account Manager Groot Zakelijk?

Wensen en behoeften van klanten vertaal jij gemakkelijk naar een helder en passend advies. Een advies waar de klant e9cht mee geholpen is.
Alle vraagstukken rondom een klant zijn jouw verantwoordelijkheid. Je weet precies wat er speelt en schakelt de juiste collega op wanneer dit nodig is. Ook onze strategische partners weet je goed te vinden om jouw aanbod en advies voor de klant nog beter te maken.
Ontwikkelingen in onze branche volg jij op de voet. Zo spot je kansen om nog meer toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten en onze organisatie.
Je streeft er naar om elke dag een beetje beter te worden. Moet er hiervoor een cursus of training gevolgd worden? Jij gaat er voor!Wat breng je mee?

Iemand die ambitie heeft. Met jouw tomeloze inzet, ervaring en een vleugje gunfactor zorg je er voor dat je elke dag een beetje beter wordt.
Die op strategisch niveau met de klant kan schakelen. ICT manager, directie of iemand van HR? Jij bent voor iedereen een professionele gesprekspartner.
Die zijn of haar afspraken altijd nakomt. Afspraak = afspraak zou zomaar eens jouw levensmotto kunnen zijn.Wat krijg je ervoor terug?

Een passend salaris en een goede bonusregeling
Elke dag met plezier naar je werk
Een enthousiast team om mee samen te werken
Een auto, telefoon en laptop van de zaak
26 vakantiedagen
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Een goede pensioenregeling
Leuke teamuitjes en een uitdagend Vitaalprogramma
Vers fruit op kantoor en bootcamp mogelijkheid
Een flexibele en moderne werkplek in ons mooie kantoor in WateringenWaar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!We zijn weer online! Westland Werving en Selectie helpt je nf3g beter en sneller op de nieuwe website, kijk nu op www.westlandwens.nlEnthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06) 39 53 83 64

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Account Manager
Carlton Oasis Hotel
Spijkenisse, Zuid-Holland, 3208 KJ
Account Manager
Carlton Oasis Hotel
Spijkenisse
Account Manager
Holiday Inn The Hague Voorburg
Voorburg, Zuid-Holland, 2275 AZ