Adzuna logo

Commerciële stage

Plaats: 's-Gravenzande
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Commercieel / In- verkoopBen jij op zoek naar een meewerk / afstudeerstage binnen een dynamische jonge organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!Wat ga je doen als Commercieble stage?

Op dit moment zijn wij op zoek naar een commercie en-/of HR student. In deze stage is het mogelijk om af te studeren maar ook mee te werken. Het bedrijf is een jonge organisatie die een flinke groei doormaakt waardoor er verschillende onderzoeken uitgevoerd kunnen worden maar waarbij ook het resultaat erg belangrijk is en meegenomen wordt in de groei van het bedrijf. Er is voldoende begeleiding en tijd om onderzoek te doen en dit te verwerken. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een uitdagende stage die niet vreemd is van hard werken en deel wil nemen aan een jong team van ambitieuze medewerkers? Neem dan direct contact op via info@westlandwens.nlWat breng je mee?

MBO / HBO opleiding;
Ambitieus en communicatief vaardig;
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Zelfstandig en nauwkeurig;
Woonachtig in omgeving Westland.Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke leerzame stageplek;
Bij een succesvolle stage kans op een baan;
Een jong ambitieus team.Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!Enthousiast, neem contact op met

Jade Hogervorst (06 39 53 83 64)

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Commerciële stage HBO
Tempo Team
's-Gravenhage, 2514EM
HBO Stage Commerciële Economie, HRM of Bedrijfskunde
Duijndam Uitzendgroep
Maasdijk, 2676LV
HBO Stage Commerciele economie, HRM of Bedrijfskunde
Duijndam Uitzendgroep
Maasdijk, 2676LV
Stage / Internship | IT
Royal Vopak
Rotterdam
Stage / Internship | IT
Royal Vopak
Rotterdam