Adzuna logo

Timmerman ZZP (Rotterdam)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Als timmerman heb je passie voor het timmervak en versta jij als geen ander je vak. Jij weet wat je te doen staat en bent een echte aanpakker. Uiteraard ben je zelfstandig en kun je je alleen redden als het nodig is. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie, niks houd jou tegen! Jij bent bekend op alle gebieden van de bouw en je kan en wil alles aanpakken. Je komt overal en je weet je overal te redden. Zowel praktisch met de handen, maar ook op commercieel gebied ben je goed en kun je de klant goed te woord staan. Elke werkdag is anders en afhankelijk van de projecten (voornamelijk regio Rotterdam, Den Haag, ben je altijd op diverse plaatsen aan het werk. De ene dag ben je bezig met een nieuwbouwproject en een andere dag met een renovatie of onderhoudsklus. Dit maakt jouw werk ook zo leuk!

Functie-eisen

- Minimaal 5 jaar ervaring als timmerman; - Je bent een doorzetter en gemotiveerd om aan het werk te gaan; - Je beschikt over een VCA diploma; - Je beschikt over een B rijbewijs.

Bedrijfsprofiel

Een organisatie die groots is in haar vakmanschap, maar toch bekend staat om haar kleinschaligheid en korte lijntjes. Deze kleine bouworganisatie in de buurt van Rotterdam kenmerkt zich door het vakwerk dat zij levert. Voor elke bouwwens, groot of klein, weet dit bedrijf de oplossing. Met oog voor de klant en echte vakmanschap worden kleine of grote projecten stuk voor stuk gerealiseerd. Dit bedrijf is thuis in alle facetten in de bouw, zowel nieuwbouw en verbouw als onderhoud en renovatie. Naast het realiseren van bouwprojecten, denkt deze organisatie ook graag mee als het gaat om een stukje voorbereiding. Ook voor ontwerpen en bouwtekeningen kan de (particuliere) klant hier terecht.

Bedrijfscultuur

Een prettige, informele werksfeer.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

ZZP timmerman regio Rotterdam
Werken met Passie
Rotterdam, 3011 AD
Timmerman(Rotterdam)
2000 - 3200 € Per maand
DUS
Rotterdam, Zuid-Holland
Timmerman | Rotterdam
€2600,- tot €3000,- bruto per maand
Tops Personeelsdiensten
Barendrecht, 2991 ZB
ZZP Timmerman
VNOM
Rotterdam, 3062 MB
ZZP Timmerman
0.00 EUR per hour
Singh Bouwpersoneel
Rotterdam