Adzuna logo

Uitvoerder (Schilderwerk) Fulltime

Salaris: 3500 - 4000
Plaats: Zuid-Holland
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

**Weet jij mensen zo aan te sporen dat ze precies doen waar ze goed in zijn?** Hoe ziet jouw dag eruit? Als Uitvoerder Schilderwerk ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het volledige werk. Jij bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en technische kwaliteit, doorlooptijd en productiviteit van het gehele project. Je start zelf 'werken op en communiceert met medewerkers, onderaannemers en opdrachtgevers. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de operationeel manager. Uiteraard is er binnen onze onderneming ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen op te zoeken. Het werkgebied ligt tussen Alkmaar, Rotterdam en Utrecht. Onze collega’s zijn betrokken en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Door de wisselende werkzaamheden zijn ze veelzijdig. Zijn dit kernwaarde die jou als persoon ook omschrijven? Kom eens met ons babbelen en wie weet kunnen we elkaar snel collega's noemen!

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou; • Afgeronde MBO-opleiding schilder en afwerkingstechniek (niveau 4). • Je hebt 4 jaar werkervaring als Uitvoerder schilderwerken. • In het bezit van een BE rijbewijs of bereid om E te behalen. • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk). Wat kun je van ons verwachten; • Een vaste baan. • Auto van de Zaak. • Salaris per maand van bruto € 3500 tot € 4000,- (afhankelijk van kennis en werk ervaring). • Opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. • Een loyale werkgever. Ben je enthousiast geworden en zie jij je hier van start gaan? Reageer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar info@bauconflex.nl. Wil je graag meer informatie dan kun je contact opnemen met Laura of Wladimir van Gorp (06-55775375). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever houd zich dagelijks bezig met Onderhoud; vastgoedonderhoud, betonrenovatie, kunststof vloeren, energetisch renoveren, engineering. Vanuit ons kantoor in regio Delft werken wij met een leuk en ervaren team, waaronder een Project manager, 4 uitvoerders, een stagiaire en 90 ‘uitvoerende medewerkers.

Bedrijfscultuur

Wij zijn een no-nonsens partner waarbij het leveren van kwaliteit, garanderen van veiligheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Dit bedrijf heeft oog voor de mens achter de medewerker. Een gemoedelijke, prettige werksfeer!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Qualified People
Zuid Holland, 3087 BM
uitvoerder
Royal BAM Group
Den Haag
Huisschilder gezocht Rijswijk e.o. (Fulltime)
€ 2100 - € 2800
Rijswijk
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft