Adzuna logo

Inspecteur Vastgoed Onderhoud

Salaris: 3500 - 4000
Plaats: Zuid-Holland
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Het is maandagochtend. Je stapt naar binnen in ons kantoor, gelegen in Haarlemse industriegebied de Waarderpolder. De koffie staat al klaar. Je neemt even met je collega’s het weekend door. Daarna kruip je achter de computer even de mail doornemen. Een keer per week is er een werkoverleg. Streven is dit kort en effectief te doen. Agendapunten: de werkverdeling, klantcontacten, de planning, bekijken waar je tegen aan loopt of juist niet. Brainstormen zodat duidelijk is hoe alles loopt. Jouw initiatieven en ideeën worden juist op prijs gesteld. Dan stap je de auto in en rijd naar een groot onderhoudsproject, alles moet daar goed in kaart gebracht worden betreft houtrotschades en andere gebreken aan de woningen. Heb je alles goed in kaart gebracht, dan wordt alles uitgewerkt op kantoor en schrijf je een advies voor de klant uit. Het uitwerken of vervaardigen van Bouwtekening in autocad zijn werkzaamheden die bij jou functie als vastgoed onderhoudsadviseur ook voorkomen. Uiteraard waarborg je de hoge kwaliteitsnorm waar jullie allemaal voor staan dit is namelijk jullie kernwaarden die jullie klant zo belangrijk vind. Je hebt voldoende vrijheid om mee te denken en jezelf en de diensten waaraan je werkt verder te ontwikkelen. Door de week heen krijg je uiteraard alle praktische begeleiding die nodig is. Vrijdagmiddag sluiten we samen met jou en je collega's de week af. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Spreekt jou dit aan? Zie jij deze werkweek voor je en word je daar blij van? Lees dan verder wat voor skills we van je verwachten. Jouw Job: In deze functie ben je betrokken bij het inmeten, inspecteren en opstellen van rapportages. Deze zijn voornamelijk bedoeld voor planmatige onderhoudsprojecten. Ook voer je diverse soorten inspecties uit en leg je de gegevens vast op tekening. Stel daarbij behorende adviezen op. Het is belangrijk dat je een kritische blik hebt en bouwkundige gebreken kan waarnemen. Uiteindelijk zullen door jou gegeven adviezen er toe leiden dat bedrijven met een correcte budget onderhoud plegen aan gebouwen die dan jaren weer meekunnen.

Functie-eisen

• Je hebt een Hbo-opleiding in de richting Bouwkunde, Built Environment of bouwmanagement. (MBO bouwkunde of Nimeto kandidaten zijn ook zeer welkom). • Je hebt een analytisch karakter en werkt dingen tot in de kleinste detail uit • Ervaring met Autocad en/of Revit is een pré. • Je bent beschikbaar voor 36-40 uur per week. Wat mag je van ons verwachten • Een baan met hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, prima werksfeer. • Bruto maand salaris € 2100 - € 2700 afhankelijk van ervaring en zelfstandigheid. • Een afwisselende functie waarbij je zowel binnen als buiten werkt. • Bij een klik en goede ontwikkeling van jezelf een vaste baan. • Start in januari 2020.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ondersteunt vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en vastgoedonderhoudsbedrijven bij resultaatgericht onderhoudsinzicht bij vastgoedonderhoud. Onze opdrachtgever meet de onderhoudsconditie van woningcomplexen, maakt houtrotinventarisaties en legt de bevindingen vast op tekening. Het adviesbureau onderscheidt zich door hun bevindingen van inspectie visueel te maken op tekening zodat er duidelijk en helder gecommuniceerd kan worden over de noodzaak en omvang van de uit te voeren werkzaamheden. Ben je enthousiast geworden en zie je hier van start gaan? Reageer dan snel en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Bedrijfscultuur

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Business Analist Onderhoud & Vastgoed
5361
FYGI B.V.
Den Haag
Business Analist Onderhoud & Vastgoed
5361
FYGI
's-Gravenhage
Inspecteur
Shell
Pernis
Inspecteur
Shell
Pernis
Inspecteur
Shell
Pernis