Adzuna logo

Timmerman Onderhoud (Den Haag)

Plaats: Zuid-Holland
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Ben jij bekend met het timmerwerk en vind je het leuk om in timmeronderhoud te werken? Lees dan snel verder. Als onderhoudstimmerman werk je aan diverse onderhoud -en renovatieprojecten. Je hebt een oog voor kwaliteit en gaat secuur te werk. Wat ga je doen? - Het uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden; - Renovatie timmerwerkzaamheden; - Het lezen van technische tekeningen en vertalen naar werkzaamheden; - Het monteren van houten daken, vloerconstructies, aftimmeren en stellen van deuren, ramen en kozijnen en nog veel meer.

Wat verwachten we van jou

- Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring; - Werk je graag samen met collega’s in een afwisselende omgeving; - Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs-B; - Ben je in het bezit van een geldig VCA-basis certificaat.

Wat mag je van ons verwachten

EUR 2500-3500

Over ons

Onze opdrachtgever heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een organisatie die de totale zorg voor vastgoedonderhoud biedt. De pijlers onder het bedrijf blijven echter onveranderd: onze medewerkers leveren hoge kwaliteit en een optimale dienstverlening! Daarnaast streven wij er voortdurend naar onze manier van werken, producten en diensten te vernieuwen.

Sollicitatie

De medewerkers zijn goed opgeleid, breed inzetbaar en gemotiveerd. Ze zijn enthousiast, resultaatgericht, betrokken en loyaal. 's Ochtends begin je de dag met een bak koffie en daarna is het tijd om aan de slag te gaan.

Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman (Onderhoud) Den Haag
2500-3500
Den haag
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Den Haag)
2500-3600
Den haag