Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze bouwer heeft voornamelijk de focus op woningbouwprojecten, die zij door de gehele Randstad realiseren. Veiligheid staat bij deze aannemer absoluut op nummer één. Hoewel het een grote organisatie is, voelt het als een familiebedrijf, waar de lijnen kort zijn en waarbij je samen met je collega's de schouders eronder zet.Functie inhoud:

Op en rond de bouwplaats ben jij degene die de afbouw aanstuurt en realiseert. Dit doe je in samenwerking met de overige uitvoerders én de hoofduitvoerder die zich op de bouw bevinden. Je stuurt onderaannemers aan en stemt met de projectleider de planning af. Ook ben je verantwoordelijk voor het afroepen van materieel en materialen en houd je toezicht op de werktekeningen en bouwplanning. Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO / HBO Bouwkunde;
  • Je bent stressbestendig, behoudt het overzicht en bent uitstekend in leidinggeven;
  • Je beschikt over ruime ervaring in woningbouwprojecten, ervaring met afbouw is een pré;
  • Uiteraard heb je een geldig VCA en BHV-certificaat op zak.
Geboden wordt:

We bieden je de kans om deel uit te maken van een ervaren en enthousiast team van uitvoerders, die gezamenlijk een prachtig woningbouwproject realiseren in de regio van Den Haag. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en we vertellen je daar graag meer over. ZZP'ers nodigen we ook uit om te solliciteren!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft, 2624 AV
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Den Haag, Zuid-Holland, 2491 AH
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Zuid-Holland
Uitvoerder
€ 2800 - € 4500
WR.nl Solliciteren
Den Haag , Zuid-Holland , 2512 VS