Adzuna logo

Assistent projectleider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf dat trots is op haar spraakmakende projecten. Ze bouwen aan uitdagende en complexe utilitaire projecten in Nederland, maar ook internationaal. Denk aan scholen, sportcomplexen, maar ook kantoren en hotels. Er wordt gebouwd met duurzame technieken om zo winst te behalen voor het milieu, maar ook op financieel gebied. Binnen deze informele organisatie is voldoende ruimte voor eigen initiatief en heb je veel verantwoordelijkheid. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en het vieren van successen. Er wordt gewerkt met BIM en men omarmt het gebruik van 3D modellen en de inzet van LEAN tools vanwege het belang van een vroegtijdige samenwerking tussen de betrokken partijen.Functie inhoud:

In de rol van assistent projectleider ben je de rechterhand van een projectleider op grote bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk (zowel financieel als technisch) voor één groot project of meerdere kleinere projecten. Tot je taken behoren onder andere het bewaken van de kwaliteit en voortgang, het bijhouden van meer- en minderwerk en het onderhouden van contacten met architecten, constructeurs en opdrachtgevers. Ook ben je verantwoordelijk voor de financiële bewaking en het mede aansturen van de werkvoorbereiding en uitvoering.Functie eisen:

Voor deze rol met op den duur ook mooie doorgroeimogelijkheden zoek ik een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. Je hebt een positieve instelling met passie voor je vak en beschikt over natuurlijk leiderschap in uitstraling en gedrag. Daarbij heb je enige jaren werkervaring als werkvoorbereider of assistent projectleider en je bent sterk in het organiseren en plannen van diverse werkzaamheden. Bij voorkeur heb je ervaring met BIM en LEAN of ben je hier sterk in geïnteresseerd. Geboden wordt:

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we je een uitdagende functie bij een stabiel bouwbedrijf met uitdagende en afwisselende projecten. Er is ruimte voor eigen inbreng en je krijgt voldoende mogelijkheden je te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied, om later ook te kunnen doorgroeien naar de rol van projectleider of projectcoördinator. Je komt te werken in een internationale omgeving met fijne collega's. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent projectleider
3500 - 5000
Eminent Groep
Oud Gastel
(Assistent) Projectleider
Connetix
Heesch
Assistent Projectleider
Kracht Recruitment
's Hertogenbosch e.o., 5466 SB
Assistent Projectleider
Kracht Recruitment
Noord-Brabant