Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf dat trots is op haar spraakmakende projecten. Ze bouwen aan uitdagende en complexe utilitaire projecten in Nederland, maar ook internationaal. Denk aan scholen, sportcomplexen, maar ook kantoren en hotels. Er wordt gebouwd met duurzame technieken om zo winst te behalen voor het milieu, maar ook op financieel gebied. Binnen deze informele organisatie is voldoende ruimte voor eigen initiatief en heb je veel verantwoordelijkheid. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en het vieren van successen. Er wordt gewerkt met BIM en men omarmt het gebruik van 3D modellen en de inzet van LEAN tools vanwege het belang van een vroegtijdige samenwerking tussen de betrokken partijen.Functie inhoud:

Voor hun uitdagende projecten in Nederland is deze bouwer momenteel op zoek naar een ervaren uitvoerder met bij voorkeur ervaring op grote utilitaire projecten. Je bent in deze rol de schakel tussen de mensen binnen en buiten en aangezien geen enkel project hetzelfde is blijf je bij elk project het beste uit jezelf en je team halen. Je hebt oog voor detail en kan snel schakelen in onvoorziene situaties. Onderdeel van jouw taken zijn o.a.:
  • Het managen van de bouwplaats
  • Het coördineren van de onderaannemers
  • Planningen ( LEAN) bewaken
  • Het bewaken van de kwaliteit en veiligheid via digitaal platform kwaliteitsborging
Functie eisen:

Wil jij werken bij een bedrijf waar nog echt het "wij" gevoel heerst en ben je een echte teamplayer? Ben je daarbij duidelijk in de aansturing van je team en in je communicatie? Dan kom je al in de buurt van wat ik zoek! Verder ben je sterk in het oplossen van problemen en ga je altijd voor de beste technische oplossing. Ook ben je bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma MTS of HTS Bouwkunde en heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Geboden wordt:

Als je in de rol van uitvoerder bij deze opdrachtgever komt te werken ga je prachtige, uitdagende projecten realiseren. Dit alles binnen een professioneel en gestructureerd familiebedrijf, waar men graag investeert in jouw ontwikkeling. De sfeer is informeel en men staat absoluut open voor jouw inbreng en initiatieven. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en je krijgt direct een dienstverband bij de opdrachtgever. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Eminent Groep
Heeze, Noord-Brabant, 5611 AC
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Eindhoven, Noord-Brabant, 5653 JT
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Uden, Noord-Brabant, 5401 EE
Uitvoerder
VNOM
Oss, 5341 VE
Uitvoerder
Artiflex
Eindhoven, 5611 EB