Adzuna logo

Werkvoorbereider / Projectleider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Met een historie van meer dan 100 jaar bouwt deze aannemer vanuit één belangrijke gedachte: Vakmanschap. In de loop der jaren is duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen daar ook steeds meer onderdeel van uit gaan maken. Deze waarden dragen zij voornamelijk uit binnen de woningbouw, waarbij het grootste deel binnenstedelijk wordt gerealiseerd. Planning en logistieke controle is hierbij essentieel; deze aannemer is daar dan ook heer en meester in. Onlangs heeft de organisatie geïnvesteerd in de automatisering en digitalisering, waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. De werknemers werken hard, houden van aanpakken en aan het einde van de week is er altijd tijd voor een borrel. Binnen de platte organisatie heerst een echt familiegevoel; de 30 medewerkers vormen dan ook een hecht team. Functie inhoud:

In deze functie van werkvoorbereider / projectleider breng je in teamverband bouwprojecten tot uitvoer. In de rol van werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming en distributie van (productie)tekeningen en pak je de inkoopvoorbereiding op. Verder maakt je deelschema's en bereken je hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen met toeleveranciers. Ook stel je registraties op ten aanzien van werkmethoden, manuren, productievoortgang en werkprestaties. Tot slot biedt je de uitvoerder ondersteuning bij de technische werkzaamheden ten behoeve van de kostenbewaking. Naast werkzaamheden binnen de werkvoorbereiding, pak je ook taken als projectleider op. Je krijgt hierin de vrijheid om deze rol in te vullen en spar je samen met de directie over de lopende projecten. Als werkvoorbereider/projectleider ben je eindverantwoordelijke van jouw projecten.Functie eisen:

Voor deze rol is de opdrachtgever op zoek naar een kandidaat die minimaal 5 jaar ervaring heeft als werkvoorbereider en door zou willen groeien naar projectleider, of een kandidaat die al ervaring heeft als projectleider, maar ook werkvoorbereidingstaken op wil pakken. Daarnaast zijn de volgende zaken belangrijk:
  • Je beschikt over een afgeronde MBO / HBO opleiding richting Bouwkunde;
  • Je houdt van aanpakken en schouders eronder zetten;
  • Je zoekt meer verdieping en uitdaging in je werk als werkvoorbereider en bent in staat die verantwoordelijkheid te dragen.
Geboden wordt:

We bieden je de kans om direct in dienst te treden bij de opdrachtgever. Daarbij bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie, neem snel contact op!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider/Projectleider
Trixxo
Haastrecht, Zuid-Holland, 2851 ES
Werkvoorbereider / projectleider
0.00 EUR per hour
KERN Engineers
Spijkenisse
Werkvoorbereider (projectleider)
2800-3500
Flexcraft B.V.
Gouda, 2802 AA
Projectleider/Werkvoorbereider
123Recruiters
Rotterdam, 3043 KV