Adzuna logo

Projectleider Bouw en Onderhoud.

Salaris: 2500-3800
Plaats: Rotterdam
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Als projectleider heb je een uitdagende en verantwoordelijke functie. 50% van de tijd werk je binnen op kantoor en de andere 50% ben je onderweg en op locatie van de projecten. De projecten richten zich met name op kleinschalige nieuwbouw en onderhoud. Daarnaast houdt je je ook bezig met planmatig onderhoud van een groot aantal woningen. Als projectleider bouw heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Aansturen van bouwpersoneel; - Planningen maken voor de timmermannen en monteurs; - Beheer en bewaking van budgetten; - Kwaliteitscontrole; - Bouwvergaderingen bijwonen; - Contact met opdrachtgevers, gemeenten en bouwpersoneel.

Functie-eisen

- Minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig projectleider in de bouw; - Communicatief vaardig i.v.m. klantcontact en aansturing van personeel; - Leidinggevende capaciteiten; - VCA Vol & rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze Opdrachtgever is een jong en snel groeiend Vastgoedonderhoudsbedrijf. Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn voor men belangrijke uitgangspunten. Door fijne samenwerkingen en expertise van bedrijven geven zij als partner een goede invulling van o.a. timmerlieden en houtrotsaneerders, waardoor men in staat wordt gesteld om op een verantwoorde en professionele wijze aan de wensen van opdrachtgevers te voldoen.

Bedrijfscultuur

Je komt te werken bij een jong en snel groeiend Onderhoudsbedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich door de sfeer onderling en fijne manier van werken.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Bouw Onderhoud
FLEOX
Voorburg, 2274 VZ
Projectleider bouw
Antea Group
Capelle Aan Den Ijssel
Projectleider Bouw
Kracht Recruitment
Zuid-Holland
Projectleider Bouw
Kracht Recruitment
Delft, 2641KS
Projectleider Bouw
Kracht Recruitment
Zuid-Holland