Adzuna logo

Calculator Bouw (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een ervaren calculator nieuwbouw en verbouw. De functie van ervaren calculator bestaat onder andere uit het maken en controleren van calculaties voor projecten in de sector nieuwbouw en verbouw. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit berekenen van meer-/minderwerken, het uitwerken van offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, materieel en onderaannemers, het verzorgen van gegevens ten behoeve van nacalculaties en het ondersteunen van de werkvoorbereiding. Je rapporteert direct aan het hoofd van de afdeling. Als calculator ben je ook te vinden op de projecten, waarbij je werken opneemt.

Functie-eisen

- HBO-diploma Bouwkunde of MBO Bouwkunde maar aantoonbaar HBO-werkniveau; - 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de bouw; - Je bent behalve cijfermatig sterk ook communicatief vaardig; - Goede contactuele eigenschappen.

Bedrijfsprofiel

Onze Opdrachtgever is specialist in vastgoedonderhoud. Het totaalonderhoud van vastgoed is de eerste zorg. Men helpt graag met het duurzaam onderhouden van objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op de prioriteitenlijst. De getrainde en gecertificeerde deskundigen (NEN 2767 conditiemeting) leveren de beste rapportages omtrent de fysieke status van een pand. Omdat al onze professionele partners participeren in de unieke ketensamenwerking, heeft onze opdrachtgever op al deze vakgebieden specialistische kennis en vaardigheden in huis. Sinds de oprichting in 1907, is men in verschillende sectoren dagelijks bezig met het beschermen, verfraaien, onderhouden en verduurzamen van vastgoed.

Bedrijfscultuur

Een betrouwbaar en betrokken bedrijf waar een zeer prettige werksfeer heerst!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculator Bouw
€ 3208 - € 4500
WR.nl Solliciteren
Hazerswoude-Dorp , Zuid-Holland , 2391PX
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Betonreparateur Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2512EW
Calculator Bouw
VNOM
's-Gravenhage, 2561 DG
Calculator Bouw
VNOM
Rotterdam, 3062 MB