Adzuna logo

Uitvoerder Bouw (Rotterdam)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Zuid-Holland
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de regio Den Haag / Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder Bouw. In jouw rol als uitvoerder Bouw/ renovatie ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van bouwkundige renovatieprojecten. Je hebt al mooie renovatieprojecten op je naam staan. Wat ga je nog meer doen als uitvoerder? - Opname van renovatieprojecten in de regio Den Haag/ Rotterdam; - Planningen en organisatie regelen; - De verantwoordelijkheid voor het aansturen van diverse bouwprojecten dragen; - Uitvoeringen begeleiden; - Leiding geven aan bouwplaatspersoneel; - Contact onderhouden met bewoners. Wil je meer weten over deze functie van uitvoerder renovatie in de bouw? Neem gerust contact met ons op!

Functie-eisen

- Goede sociale en communicatieve vaardigheden; - Je beschikt over een mbo-diploma bouwkunde; - Je bent sterk in organiseren en plannen; - Voldoende kennis en ervaring in de renovatiebouw.

Bedrijfsprofiel

Onze Opdrachtgever is specialist in vastgoedonderhoud. Het totaalonderhoud van vastgoed is de eerste zorg. Men helpt graag met het duurzaam onderhouden van objecten, gebouwen en panden. Kwaliteit en veiligheid staat daarbij hoog op de prioriteitenlijst. De getrainde en gecertificeerde deskundigen (NEN 2767 conditiemeting) leveren de beste rapportages omtrent de fysieke status van een pand. Omdat al onze professionele partners participeren in de unieke ketensamenwerking, heeft onze opdrachtgever op al deze vakgebieden specialistische kennis en vaardigheden in huis. Sinds de oprichting in 1907, is men in verschillende sectoren dagelijks bezig met het beschermen, verfraaien, onderhouden en verduurzamen van vastgoed.

Bedrijfscultuur

Een betrouwbaar en betrokken bedrijf waar een zeer prettige werksfeer heerst!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Bouw
VNOM
Rotterdam, 3067 AK
Uitvoerder Bouw
Kracht Recruitment
Rotterdam, 3023 CD
Projectleider Bouw Rotterdam
Meestersgilde
Rotterdam, 3044 EM
Uitvoerder Bouw
DIT Personeel
's-Gravenhage, 2591 AS
Uitvoerder Bouw
VNOM
Rotterdam, 3062 MB