Adzuna logo

Timmerman (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Altijd al willen werken bij een groot familiebedrijf met mooie bouwprojecten in de omgeving van Den Haag, Wassenaar en Rijswijk? Heb je ervaring of lijkt het je leuk om funderingen, stelwerk en kozijnen te plaatsen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Natuurlijk ga je binnen de functie (afhankelijk van je ervaring) nog meer doen. Het lijkt je leuk om vakkundig timmerwerkzaamheden uit te voeren, afhankelijk van jouw ervaring, deins je er niet voor terug om (bouw)tekeningen te lezen en uit te voeren. Heb je ervaring in het stellen en plaatsen van kozijnen. Het is mogelijk om in de: renovatie, onderhoud of bijvoorbeeld in de nieuwbouw van woningen of utiliteitsbouw aan de slag te gaan!

Functie-eisen

- Een afgeronde bouwkundige opleiding; - Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken; - In teamverband werken is geen probleem voor jou; - Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die vanaf de 19e eeuw al actief is in de timmer- en bouwwereld. Met inmiddels opdrachtgevers door heel Nederland. Van ambachtelijk timmerwerk tot duurzaam bouwen. Na 4 generaties weet dit bedrijf precies hoe zij snel en vakkundig een bouwproject aanpakt. Blijvend is het ondernemerschap en de regie vanuit Den Haag!

Bedrijfscultuur

Werken bij deze opdrachtgever is meewerken aan de toekomst. In een familiebedrijf en ambitieuze omgeving. Want bouwen gaat niet alleen over steen, staal en glas. Bouwen gaat over leven en werken in een prettige werkomgeving!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Timmerman Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2512 GL
Timmerman (Den Haag)
2500-3600
Den haag
Timmerman (Den Haag)
Zuid Holland
Timmerman (Den Haag)
2500-3500
Den haag
Mutatie Timmerman Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2562 NL