Adzuna logo

Onderhoudsschilder Delft

Salaris: 2500-3600
Plaats: Delft
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Als schilder op dit project in Delft voer je schilder-werkzaamheden uit in opdracht van een grote woningcorporatie. Het geleverde schilderwerk wordt extern gekeurd en daarom is nauwkeurig werken heel belangrijk. Je komt te werken in een leuk team met een collegiale sfeer en samen werken jullie aan dit grote project onder leiding van een voorman. De gebouwen worden ten tijde van het onderhoud bewoond en/of gebruikt, daarom is het van belang dat je begrip hebt voor bewoners en hiermee goed kunt communiceren. Je werkzaamheden bestaan uit; voorbereidende werkzaamheden als afbranden/föhnen, schuren, kitten, plamuren en besnijden, aflakken van de reeds voorbereide delen in een- of twee-lagen systeem, Het (incidenteel helpen met) opbouwen van een rolsteiger en natuurlijk het uitvoeren van schilderwerk zowel binnen- als buiten!

Functie-eisen

- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail; - Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als schilder; - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; - Je bent in het bezit van een geldig VCA-Basis certificaat en rijbewijs.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever biedt zorg voor vastgoed zonder limit. De dienstverlening staat op zes pijlers: professioneel, vernieuwend, betrouwbaar en maatschappelijk betrokken. Men werkt als team intensief samen met opdrachtdrachtgevers om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden. Elke dag opnieuw is het doel: de beste kwaliteit in product en dienstverlening met de hoogst haalbare klant- en gebruikerswaardering.

Bedrijfscultuur

Medewerkers zijn goed opgeleid, enthousiast en gemotiveerd. Een lerende organisatie binnen een innovatief bedrijf met een prettige en informele werksfeer! - Wij bemiddelen jou graag naar de beste werkplek!-

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Delft
EDU Werving en Selectie
Delft, 2628AR
Onderhoudsschilder (Delft)
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder DELFT
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3500
Delft