Adzuna logo

Projectleider Vastgoedonderhoud

Salaris: € 2400, - en € 4800,-
Plaats: Dordrecht
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt een projectleider met ervaring in Vastgoedonderhoud. Samen met 3 man sterk vorm je het kader van dit bedrijf, bestaande uit de directeur en Calculator. Hier worden dagelijks beslissingen genomen, problemen getackeld en aanvragen tot opdrachten verworven. Als projectleider ga jij onderdeel uitmaken van dit team. Jouw werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van projecten; Je managet de planning, kwaliteit en budget van projecten. Daarnaast voer je een startwerk gesprek en ben je een echte ‘Peoplemanager’ die de medewerkers weet te motiveren maar als nodig ook duidelijk zijn grenzen stelt. Tevens adviseer je klanten en hou je ‘meer en minder werk’ staten bij; uiteraard in samenwerking met de directeur en calculator.

Functie-eisen

- Je bent in staat om zelfstandig te werken en je eigen werksysteem te realiseren; - Je communiceert duidelijk naar klanten, collega’s, leveranciers en onderaannemers; - Denk en werkniveau op MBO/ HBO niveau; - Relevante werkervaring van tenminste 5 jaar als bouwkundig projectleider; - Ervaring met software programma is een pré (Gilde software of gelijkwaardig) tevens kun je goed overweg met Excel.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een nog relatief jong bedrijf, maar heeft zich sterk ontwikkeld als bouwbedrijf in het onderhoud en renovatie werk. Men ondersteunt veel vastgoed onderhoudsbedrijven en bouwbedrijven als bouwkundig partner. Daarnaast hebben ze klanten uit de zakelijke sector en een aantal scholengemeenschappen. Een flexibel bedrijf met een hoop ‘know how’ op onderhoud en renovatie.

Bedrijfscultuur

Er heerst binnen dit bedrijf een prettige werksfeer en je hebt een grote vrijheid in je werk.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectleider Vastgoedonderhoud
4500
Continu Professionals
Waspik
Projectleider
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Projectleider
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Projectleider
VNOM
Hardinxveld-Giessendam, 3371 VG
Projectleider
4800
Olympia
MOERDIJK, 4782 PX