Adzuna logo

Metaalbewerker (Den Haag)

Salaris: 2500-3500
Plaats: Den Haag
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Ben jij pas blij wanneer je mag buigen, boren, slijpen, draaien of persen? Gaat jouw hart sneller kloppen als je aan de kantbank staat? Voor onze opdrachtgever (regio Den Haag) zijn wij op zoek naar een ervaren metaalbewerker. Een metaalbewerker die niet bang is zich in het zweet te werken aan verschillende machines. Bij deze baan houd je je met zeer veel verschillende werkzaamheden bezig en kun jij jezelf door ontwikkelen in deze metaalbranche! Ben je vrijwel direct beschikbaar, neem dan zo gauw mogelijk contact met ons op !

Functie-eisen

- Een afgeronde opleiding in de metaal; - Enige ervaring in de metaalbewerking, bijvoorbeeld als stagiair, bankwerker of pers operator; - Een rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is al meer dan 80 jaar deskundig in metaalbewerking. Toonaangevend op het gebied van plaatbewerking van staal, RVS en aluminium. Met een team van vakmensen vertaalt men de wens op het gebied van metaalbewerking en plaatbewerking in het juiste resultaat.

Bedrijfscultuur

De cultuur in dit bedrijf is open, collegiaal en vooruitstrevend. Men houdt rekening met elkaar, zowel op de werkvloer als privé. Fijn werken en samen een goed product afleveren, is waar zij voor staan!

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Oppas gezocht in Den Haag
Babysits
Den Haag
Timmerman Den Haag
Meestersgilde
's-Gravenhage, 2512 GL
Oppas gezocht in Den Haag
Babysits
Den Haag
Fietsenmaker Den Haag
Maintec
Den Haag, 2511 CS
Oppas gezocht in Den Haag
Babysits
Den Haag